Aalto 401 nojatuoli

artek-aalto401

Aalto 401 nojatuoli on klassikko vuosikymmenten takaa. Tämä Alvar Aallon vuonna 1933 suunnittelema nojatuoli edustaa suomalaisen designin historiaa ja on hyvä esimerkki huonekalusta, joka mukautuu sisustuksessa ajan myötä tapahtuviin muutoksiin. Tuoli on valmistettu kotimaisesta puusta ja myös verhoilu on suomalaista käsityötä. Aalto 401 nojatuolista on meneillään kampanjatarjous Finnish Design Shopissa. Kampanjassa mukana myös Atelje 402 ja Tankki 400 nojatuolit. Kampanja on voimassa 27.4.2013 asti.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.