AAVA Helsinki – Kaipuu

aavahelsinki-kaipuu1

Öljy- ja akryylivärimaalaukset tuovat mihin tahansa tilaan arvokkuutta ja tyylikästä ilmettä. Ne mielletään usein kalliiksi sisustusesineiksi ja ripauksen liian taiteellisiksi ”perinteiseen kotiin”, mutta totuus on aivan toinen. Kuvassa näkyvä AAVA Helsinki -verkkokaupassa myynnissä oleva Kaipuu teos löysi paikkansa tämän olohuoneen sohvan yläpuolelta. Teoksen mustavalkoinen värimaailma tehostuu entisestään tumman sohvan ja valkoisten sisustusesineiden kanssa.

aavahelsinki-kaipuu2

Kaipuu on väritykseltään hyvin moderni ja sen mustavalkoinen värimaailma oli omiaan tämän olohuoneen sisustustyyliin. Toisaalta yhtä hyvin tilaan olisi voitu valita enemmän värejä sisältävä teos, joita olisi sitten korostettu mm. tekstiileillä ja muilla yksityiskohdilla. AAVA Helsinki tarjoaa monipuolisen valikoiman upeita käsinmaalattuja öljy- ja akryyliväriteoksia. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ja löytää oman kodin sisustukseen uutta ja rohkeaa ilmettä. HUOM! Sisutusblogin lukijat saavat tilauksistaan 15% alennuksen käyttämällä alennuskoodia ”SISUSTUSBLOGI15”. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kuvat sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:
Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson