Aava Helsinki

Oletko kyllästynyt vanhoihin seinillä möllöttäviin tauluihin, mutta et tiedä mistä lähteä etsimään järkihintaista ja hyvältä näyttävää taidetta koristamaan kotiasi. Aava Helsinki tuo kaikkien ulottuville suomalaisten taiteilijoiden suunnittelemia uniikkeja öljyvärimaalauksia, jotka todella nostavat tilan ilmettä ja arvoa uudelle tasolle.

Jokainen teos on yksilöllinen eikä siten tarvitse olla huolissaan jo tutuksi tulleesta Ikea-tauluilmiöstä ja ihailla täysin samanlaista taulua joka toisen kaverin kodissa. Aava Helsingin valikoimasta löytyy myös teoksia, jotka koostuvat useammasta osasta, mikä antaa sisustajalle loistavia mahdollisuuksia. Sijoittamalla osat hieman erilleen toisistaan taulukokonaisuus näyttää aivan toisenlaiselta ja rytmittää tilaa hyvin mielenkiintoisella tavalla.

Taulun ei tarvitse eikä se kotioloissa saisikaan olla erillinen oma osa sisustusta. Parhaimmillaan taulu tukee sisustuksen muuta tyyliä, muotoja ja tietenkin värejä. Taulun piirteitä ja visuaalisuutta kannattaakin korostaa käyttämällä sisustuksessa samoja värejä ja muotoja. Lisää upeita tauluja voi ihastella ja tietenkin tilata suoraan Aava Helsinki -verkkosivuilta.

HUOM! Saat 15% alennuksen tilauksesta käyttämällä alekoodia ”SISUSTUSBLOGI15”.

Kuvat aavahelsinki.com

JAA
Edellinen artikkeliHelpBOX
Seuraava artikkeliKotoisat puujakkarat

4 KOMMENTIT

  1. Ikea kamaa! Karusoma samassa hintaluokassa on kyllä paljon parempi kuin nämä kopiotyöt.

  2. Hyvät kokemukset tuolta. Palvelu oli todella henkilökohtaista ja laittoivat vielä ostotilaukseni jälkeen minulle osoitetut kiitokset, joissa kerrottiin juuri siitä minun ostamastani taulusta. Pyysivät vielä olemaan yhteydessä, jos taulu ei sitten omalla seinällä jostain syystä vastaakaan odotuksia. Positiivinen kokemus kerrankin verkkokaupasta!

  3. Itse ainakin sain tosi hyvälaatuisen taulun tuolta. Ja voin sanoa että olen tässä uutta kämpää sisustaessani nähnyt paljon halpoja kiinalaisia canvas -tauluja. Eli kyllä nuo käyttävät taitavampia maalareita kuin perus canvas-myyjät ja jälki on sen mukaista!

  4. ”Aava Helsinki tuo kaikkien ulottuville suomalaisten taiteilijoiden suunnittelemia uniikkeja öljyvärimaalauksia.”

    Onkohan bloggaaja yhtään tutustunut siihen, mistä tässä on kyse? Kyse on nimenomaan uniikkien teosten halpakopioinnista Aasiassa! Isonkin maalauksen saa viikon sisällä 40 euron hintaan, mutta jälki on juuri niin väkinäistä kuin se harrastelijamaalarilla voi olla. Yksikään koulutettu taiteilija ei tekisi kopiota kanvaksen hinnalla. Tarkastelkaa töitä lähietäisyydeltä!

    ”Jokainen teos on yksilöllinen eikä siten tarvitse olla huolissaan jo tutuksi tulleesta Ikea-tauluilmiöstä ja ihailla samoja tauluja joka toisen kaverin kodissa.”

    Aavan teettämän ”vedoksen” on tarkoitus olla kopio alkuperäisestä maalauksesta. Kuinka se eroaa Ikea-tauluilmiöstä? Mikäli aasialainen kopioija vapaasti tulkitsee alkuperäisteosta, haluaisin nähdä lopputuloksen.

Comments are closed.