Aava Helsinki

19.10.2012

Oletko kyllästynyt vanhoihin seinillä möllöttäviin tauluihin, mutta et tiedä mistä lähteä etsimään järkihintaista ja hyvältä näyttävää taidetta koristamaan kotiasi. Aava Helsinki tuo kaikkien ulottuville suomalaisten taiteilijoiden suunnittelemia uniikkeja öljyvärimaalauksia, jotka todella nostavat tilan ilmettä ja arvoa uudelle tasolle.

Jokainen teos on yksilöllinen eikä siten tarvitse olla huolissaan jo tutuksi tulleesta Ikea-tauluilmiöstä ja ihailla täysin samanlaista taulua joka toisen kaverin kodissa. Aava Helsingin valikoimasta löytyy myös teoksia, jotka koostuvat useammasta osasta, mikä antaa sisustajalle loistavia mahdollisuuksia. Sijoittamalla osat hieman erilleen toisistaan taulukokonaisuus näyttää aivan toisenlaiselta ja rytmittää tilaa hyvin mielenkiintoisella tavalla.

Taulun ei tarvitse eikä se kotioloissa saisikaan olla erillinen oma osa sisustusta. Parhaimmillaan taulu tukee sisustuksen muuta tyyliä, muotoja ja tietenkin värejä. Taulun piirteitä ja visuaalisuutta kannattaakin korostaa käyttämällä sisustuksessa samoja värejä ja muotoja. Lisää upeita tauluja voi ihastella ja tietenkin tilata suoraan Aava Helsinki -verkkosivuilta.

HUOM! Saat 15% alennuksen tilauksesta käyttämällä alekoodia ”SISUSTUSBLOGI15”.

Kuvat aavahelsinki.com

Mökki

Saunatuotteita kotiin ja mökille

Saunan ja kylpyhuoneen tunnelmaa voi helposti täydentää miellyttävillä tekstiileillä sekä muilla kauniilla saunatuotteilla.