Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Ajan patinaa

Modernikin sisustus kaipaa rinnallaan ajan kuluttamia tavaroita. Kulunut metallipinta ja aikaa nähneet puumateriaalit tuovat tilan sisustukseen tuulahduksen menneitä aikoja. Metalliruukuissa viherkasvit ja maustekasvit nousevat aivan uudella tavalla esillä. Tumma puukehyksinen liitutaulu kertoo meille arjen tärkeistä viesteistä. Puisessa laatikossa kuljetat herkut ja kesäjuomat takapihalla odottavien ystävien nautittavaksi.

Maalaisromantiikkaa hehkuvat yksityiskohdat tuovat kotoisaa tunnelmaa niin sisätiloissa kuin pihamaallakin. Ja kuinka hyvin ne sopivatkaan kesämökille, jonne halutaan päästä rauhoittumaan rennossa huolettomassa sisustuksessa arjen kiireiltä. Tutustu laajemmin tuotevalikoimaan Valleys -verkkokaupassa.

Kuvat valleys.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.