Search
Close this search box.

Alen parhaat

aletuotteet

Vietitpä kesälomasi sitten mökille tai kotimaisemissa niin uudet pienet hankinnat antavat lomaan aina mukavan lisäpiristyksen. Poimimme parhaat löydöt Finnish Design Shopin kesäalesta ja tässä niistä muutamia. Uusi apupöytä tuo helpotusta ja miksei myös väriä sisustukseen. Metallinen tuoli sopii niin puutarhaan kuin sisätiloihin. Kaatimet, astiat ja kulhot ovat taasen luonnollinen osa loma-arkea ja ruokailuhetkiä. Uusi tuoli, säilytyskaluste tai vaikkapa lattiavalaisin taas tuo uusia tuulia kesäsisustukseen. Kurkista mitä kaikkea ALEsta löytyy

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke