Artek 2nd Cycle

Artekin jakkaroita on myyty perustamisvuodesta 1935 lähtien noin 8 miljoonaa kappaletta. Jokunen vuosi sitten Artek aloitti  vanhojen Aalto-tuolien keräämisen kirpputoreilta, kodeista ja varastoista. Takaisin ostetuista tai vaihdetuista Artekin valmistamista huonekaluista koostuu nyt tuotemallisto, joka kulkee nimellä 2nd Cycle.

Kestävä kehitys on Artekin yrityskulttuurille erittäin tärkeässä roolissa. Onneksi myös yhä useammat kuluttajat ovat oppineet arvostamaan vanhoja huonekaluja sekä niiden uudelleenkäytettävyyttä. Vanhat huonekalut kätkevät itseensä tuttuja ja tuntemattomia tarinoita, niillä on oma sielunsa. Tutustu lisää projektiin Artekin verkkosivuilla tai vieraile Helsingissä sijaitsevassa myymälässä.

Kuvat artek.fi

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.