Artek Mehiläispesä riippuvalaisin

Alvar Aallon suunnittelema A331 -valaisin, eli Mehiläispesä on kaunis riippuvalaisin, joka pukee monenlaista tilaa. Se on mielenkiintoinen sekoitus tyylikästä arkea ja juhlavuutta. Kiillotetut messinkirenkaat antavat valaisimelle viimeistellyn ja näyttävän ulkomuodon, joka näyttää hyvältä vuodesta toiseen. Valaisin on tarjouksessa 15.11.2012 asti Finnish Design Shop -verkkokaupassa

3 KOMMENTIT

  1. Vai että oikein kuluttajaneuvojaan…. mitä jos kuitenkin ottaisit tuollaisessa asiassa ensin yhteyden ko. asiakaspalveluun ja vaikka kokeilisit KYSYÄ onko alennushinta peruttu syystä tai toisesta, esim vaikka suuren kysynnän/menekin vuoksi ja tavara on loppunut.. Ihmeelliseksi on homma mennyt kun pitää heti lähteä terävä kärki edellä ja uhkailla viranomaisilla ja vastaavilla. Koittakaa nyt hetki miettiä ihan ite ennenkuin möläyttelette ihan mitä sattuu. Lapsellisen ja naurettavan rajamaille on menty kyllä nykyään….

  2. Aallon Mehiläispesän piti olla tarjouksessa 15.11. asti, hintaan 599 e. Verkkokauppa antaa hinnaksi ihan jotain muuta. Täytyykö ottaa yhteyttä kuluttajaneuvojaan?

Comments are closed.