Search
Close this search box.

Artek Rocket jakkarat uusissa väreissä

artek-rocket-jakkara-uudet-varit

Eero Aarnion suunnittelema Rocket -jakkara esittäytyy nyt uusissa pirteissä väreissä. Energiset sininen ja punainen tuovat Rocket -jakkaran entistä voimakkaammin esille sisustuksessa.

artek-rocket-jakkara-uudet-varit-2

Voimakkaat värit erottuvat sisustuksessa tai vaihtoehtoisesti ne tukevat jo aiemmin käytössä olevia samoja värejä, jolloin kokonaisuudesta tulee entistä herkullisempi. Rocket jakkarasta on saatavilla kahta eri kokoa ja uusien värien lisäksi valikoimasta löytyvät jo entuudestaan tutut musta, valkoinene sekä klassinen tammi. Rocket -jakkarat ovat myynnissä Finnish Design Shopissa

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Jolina ruokapöydän tuoli
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu on ihanan rento ilmestys olohuoneessa sekä muualla sisustuksessa. Se löytää paikkansa myös parvekkeelta tai terassilta.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke