Search
Close this search box.

Alessi

Hullut Päivät tarjoukset koti

Kevään Hullut Päivät käynnistyvät taas huikeilla tarjouksilla. Keskiviikon parhaimpiin löytöihin kuuluvat mm. Artek A330S valaisin, String hyllykkö, Hay Hee ja Woodnotes nojatuoilt sekä Alessin kauniisti kiiltävä vesipannu. Tuotteita saatavilla rajoitetusti, joten kannattaa toimia nopeasti. Kaikki tarjoukset löydät täältä.

Jaa tämä juttu:

Alessi Circus

Alessi Circus -astiasarja tuo energistä väriä ja rohkean persoonallista ilmettä juhlakattaukseen. Sirkusaiheisesta astiastosta löytyy mm. ihania peltipurkkeja, viinijäähdytin, säilytyspurkkeja, kulhoja ja tarjoiuastioita. Kaikki tuotevaihtoehdot löydät täältä.

Alessi Circus astiat

Alessi Circus -astiat sopivat sekä lasten- että aikuistenjuhliin. Niillä tuot kivoja tuulahduksia muihin kattauksiin tai luot kokonaisen sirkusteeman juhliin. Myynnissä Finnish Design Shop -verkkokaupassa

Jaa tämä juttu:

Eero Aarnion Alessille suunnittelema Diva kastelukannu on esteettisesti kaunis kastelukannu, jota on hillityn valkoisen ja mustan lisäksi saatavilla raikkaan vihreänä. Ehdottoman pirteä ilmestys parvekkeella tai terassilla. Myynnissä FinnishDesignShop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:

Alessi Blank -seinäkelloon voit kirjoittaa tuntien kohdalle omat muistiinpanosi. Olipa kyse sitten päiväkohtaisesta muistutuksesta tai joka päivä muistettavasta asiasta. Ja tekstit voi tietenkin pyyhkäistä kätevästi pois ja korvata uusilla. Helppoa ja hauskaa!

Jaa tämä juttu:

Harri Koskisen Alessille suunnittelema Fat tray on käytännöllinen apulainen, joka kätkee sisälleen pienen kattauksen perustarpeet tai piknikillä tarvittavat ruokailuvälineet. Irrallista kansiosaa voit käyttää tarjottimena. Voit tilata omasi FinnishDesignShop -verkkokaupasta

Kuva alessi.com

Jaa tämä juttu:

Alessin ilmeikkäät keitinpannut tekevät kahvin tai teeveden keittämisestä tyylikästä puuhaa. Hauskasti muotoillut pannut kauniine yksityiskohtineen pukevat keittiön sisustusta muutenkin. Käy kurkistamassa mitä kaikkea ihanaa Alessilla on tarjota niin keittiöön kuin kodin muihinkin tiloihin.

Kuvat alessi.com

Jaa tämä juttu:

Alessin Gianni säilytyspurkit sopivat mainiosti keittiön purnukkaparkkiin. Näissä lasista valmistetuissa purkeissa säilytät kätevästi makaroonit ja pastat. Purkkien värikkäät kannet tuovat piristystä keittiön väreihin ja niitä on helppo yhdistellä tilan muuhun värimaailmaan. Alessi -tuotteita löydät hyvin varustelluista kodintarvikeliikkeistä.

Jaa tämä juttu:

alessi-kaktuskulho

Alessin kultainen Kaktus-hedelmäkulho ihastuttaa värillään ja muodollaan. Sopii mainiosti juhlapöydän koristajaksi, mutta palvelee hyvin myös arkisessa käytössä tuoden samalla kultaista väriloistoa tilaan. Kulhosta on tarjolla kahta eri kokoa; halkisijaltaan 21cm ja29cm. Alessin tuotteita löydät hyvin varustelluista keittiötarvikkeita myyvistä kaupoista sekä Panik-Design -verkkokaupasta.

Kuva panik-design.com

Jaa tämä juttu:

alessi-kulho

Viehättävä Alessin metallinen tarjoilukulho moderniin sisustukseen. Kulhosta tarjolla myös värivaihtoehdot punainen ja kromi. Alessi tuotteita myyvät hyvin varustetut kodinsisustusliikkeet.

Kuva valmistajan

Jaa tämä juttu: