Search
Close this search box.

Asuntomessut 2010

Kaikki tarvittava kompaktissa tilassa, tyylikkään mustavalkoisena. Kylpyhuoneen toisella seinustalla oli valoa tilaan tuovat ikkunat, jotka samalla avarsivat tätä melko pientä, mutta riittävän kokoista tilaa. Kaksi pesuallasta ja perällä lasioven takana suihkukulmaus. Moderni kokonaisuus, johon on helppo tuoda väriä tekstiileillä tai vaikkapa pienillä viherkasveilla.

Tässä  wc-tilassa oli tyylikkäät grafiitinharmaat kaapistot. Näinkin pieneen tilaan on saatu tunnelmaa pienillä koriste-esineillä. Yleinen trendi tämän vuoden asuntomessuilla vessoissa tuntui olevan seiniin upotetut vessanpöntöt ja seinustaan integroidut huuhdontapainikkeet.

Kuvat sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Tästä veden välittömässä läheisyydessä sijainneen asunnon olohuoneesta oli kauniit näkymät järvelle. Talon seinustan korkuiset ikkunat saivat tilasta ja koko asunnosta valoisen ja avaran tuntuisen. Mustavalkoisella teemalla kalustettu olohuone keräsi väriä ulkona näkyvästä luonnosta. Korkeilla verhoilla tästä tilasta loihtisi varmasti luksusmaisen paratiisin, jonka sydäntä lämmittää molemmille puolille olohuonetta näkyvä takka.

Kuva sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Moderni valkoinen keittiö, jossa arkirutiineita helpottava saareke keskellä. Asunnon keittiö sijaitsee hieman olohuonetta ylempänä, jonne avautuu näkymä ruokapöydän äärestä. Näin tilat saadaan liitettyä toimivasti yhteen, rauhoittaen molemmat kuitenkin omiksi alueiksi.

Olohuoneesta aukeaa näkymät terassille, josta tulvii valoa koko tilaan. Hieman ylempänä sijaitsevaan ruokailutilaan on hyvä näkö- ja kuuloyhteys, joten suurempikin perhe tai illanviettoporukka pystyy toimimaan yhtäaikaisesti molemmissa tiloissa.

Kuvat sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Säilytyskalusteen avulla on saatu rajattua tämä kahden nuoren asukin yhteiskäytössä oleva huone. Lisäksi tilaan on tuotu pehmeitä istuimia. Toimiva ja kompakti tila, johon tulee mukavasti valo suuresta päätyikkunasta ja avaruutta vinokatosta.

Kuva sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Tämä työhuone tai paremminkin työnurkkaus sijaitsee portaiden yläpäässä parvekkeen ja yläkerran oleilutilan vieressä. Työtaso on sijoitettu ikkunan läheisyyteen, josta on näkymät parveketerassille. Käytännöllinen ratkaisu, joka mahdollistaa toisella silmällä lasten puuhailujen valvomisen ja työskentelyn.

Kuva sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Mainio esimerkki, miten tehosteväri loihtii tilaan eloa ja energiaa. Muutoin hillitty valkoharmaan sävytteinen lukunurkkaus herää henkiin vihreistä yksityiskohdista. Hillityt värit kalusteissa antavat sisustajalle huomattavan paljon enemmän vaihtelumahdollisuuksia tilan sisustamisessa, erityisestä värimaailman suhteen. Satsaa siis riittävän yksinkertaisiin, aikaa kestäviin kalusteisiin loihtiaksesi kodissa kausittain helposti vaihtuvia sisustusilmeitä.

Kuva sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Tässä makuuhuoneessa vallitsee kodikas ja miellyttävä tunnelma. Pääväreinä käytetyt valkoinen, musta ja ruskea muodostavat harmonisen kokonaisuuden ja niitä on ripoteltu sopivasti tilan eri osa-alueisiin, tekstiileissä, huonekaluissa ja seinäpinnoilla.

Sängyn vierustalla ja tuolilla tunnelmaa pehmittävät ihanat taljat, jotka lämmittävät ja luovat tilaan ripauksen luksusta.

Kuvat sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Korkeat ikkunat antavat valoa tähän valkoisen hellimään olohuoneeseen. Kiiltävä musta tehosteväri takan etuosassa toimii tyylikkäästi. Vaikka tila pääosilta onkin valkoinen, antaa se mahdollisuuksia leikkiä tekstiileiden väreillä sekä muilla voimakkailla yksityiskohdilla. Näin sisustusta on helppo ja nopea muuttaa kauden ja mieltymysten mukaiseksi.

Olohuoneen perälle on sijoitettu kaksi pehmeää nojatuolia, jotka rahin kanssa muodostavat mukavan pienen lukunurkkauksen. Olohuoneesta on myös pääsy ulkoterassille.

Kuvat sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Ihastuttavat roikkuvalaisimet sängyn molemmilla vierustoilla. Ne loihtivat tilaan mukavaa tunnelmaa ja näin ollen yövaloille ei tarvita erillisiä yöpöytiä. Laskutaso ja tuoli ovat makuuhuoneessa aina tarpeen. Siitä pitävät huolen ikkunan vieressä olevat tuoli ja pöytä.

Kuva sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu:

Reilusti lattialle laskeutuvat verhot, pehmeät värisävyt ja miellyttävä matto keskellä huonetta tekevät tästä pienehköstä huoneesta todellisen lukunurkkauksen. Tilaan on mukava tulla vaikkapa lempikirjansa kanssa nauttimaan hyvästä tunnelmasta ja ikkunoista sisään tulvivasta valosta.

Kuva sisustusblogi.fi

Jaa tämä juttu: