Search
Close this search box.

Bang & Olufsen

BeoPlay A9 on Bang & Olufsenin uudenlainen tapa tuoda kaiutin esiin sisustuksessa. Unohtamatta laatua, tämä kaiutin on selkeä osa sisustusta eikä sitä ole tarkoitus piilottaa näkyvistä. Puisten jalkojen ansiosta se voi seistä vapaasti nurkassa, mutta kaiuttimen saa kiinnitettyä myös seinälle.

Jalat on saatavilla kolmen eri sävyisenä. Kaiutin on saatavilla valkoisen lisäksi myös muissa väreissä, esim. vihreänä, punaisena tai mustana. Tarkempiin teknisiin yksityiskohtiin voit tutustua tuotteen omilla verkkosivuilla.

Kuvat beoplay.com

Jaa tämä juttu:

BeoSound 8 on moderni ja laadukas äänentoistojärjestelmä, joka laatunsa lisäksi täyttää vaativankin sisustajan toiveet. Bang & Olufsen laitteet tunnetaan tyylikkäästä muotoilustaan ja ensiluokkaisesta laadustaan. Näin on myös BeoSound 8 kohdalla, joka toistaa lempikappaleesi taidokkaasti.

BeoSound 8:sta löytyy paikka suosituimmilla Applen musiikkilaitteille. Sen voi sijoittaa sekä pöydälle että seinälle. Muodot kulkevat rinta rinnan teknisten ratkaisujen. Äänentoisto on huippulaatua. Tutustu tarkemmin teknisiin tietoihin Bang & Olufsen -verkkosivuilla.

Kuvat bang-olufsen.com

Jaa tämä juttu: