Designers Guild

Designers Guild tekstiileitä

Designers Guildin värikkäät ja raikkaat kuosit tekstiileissä tuovat tilaan ihanaa energiaa ja iloisuutta. Ruutuja, kukkia ja raitoja monissa eri sävyissä. Näitä on hauska yhdistellä kodin muun sisustuksen kanssa. Kuoseissa on mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa, joten ne kestävät varmasti aikaa. Lisää Designers Guild tuotteita voit selailla designwest -verkkokaupassa.

Violetti maailma

Ylelliset Designers Guildin tuotteet tuovat sisustukseen elegantin mausteen ja tyylikkään värilisän. Kuvassa uutuusmallistoa, jolla luot pehmeää ja värikästä ilmettä tilaan.

Koristeellisuus ja sykähdyttävät värit ovat Designers Guildin kuoseille ominaisia piirteitä. Kurkista uutuuksiin ja loihdi kotiisi ainutlaatuista, arvokasta tunnelmaa. Tutustu tarkemmin uutuuksiin Designers Guild -verkkosivuilla. Designers Guild tuotteita myy Maricken.

Kuvat designersguild.com

Julep ja Soho

Julep sohva on kevytlinjainen, sekoitus vintagea ja modernia ilmettä. Sopii erityisen hyvin pieneenkin tilaan.

Soho sohva on tyylikäs ja herkkä sohva, joka tuo mukavan väriläiskän olohuoneen sisustukseen. Katso tarkempi lista Designers Guild -jälleenmyyjistä.

Kuvat designersguild.com

Designers Guild

designersguild

Värikkään ja raikkaan sisustuksen ystävän ei kannata ohittaa englantilaisen Designers Guildin persoonallista mallistoa. Designers Guild tarjoaa laajan valikoiman ylellisiä sisustustuotteita niin yksityiseen kotiin kuin julkiseen tilaankin. Valikoimaan kuuluu kankaiden lisäksi huonekaluja, maaleja, tapetteja, tyynyjä, peittoja, lakanoita ja paljon muuta sisustukseen liittyvää.

Designers Guild tunnetaan parhaiten pehmeitä ja karheita materiaaleja yhdistelevistä kankaista – sekä kukkakuoseista ja vahvoista väreistä. Kankaissa materiaaleina ovat mm. ylellinen egyptiläinen puuvilla, skotlantilainen pellava ja sveitsiläinen kudottu kirjosilkki. Kuoseja on yli 3000;  löytyy kukkia, suuria geometrisia kuvioita, jacquardia, vuoroin ruutua ja vuoroin raitaa.

Designers Guildin filosofia on yhdistää luovuus ja innovatiiviset ideat parhaaseen mahdolliseen laatuun. Laadukas suunnittelu, laadukkaat tuotteet ja laadukas palvelu. Tuotteita myydään yli 60 maassa ja tuotteet valmistetaan muun muassa Britanniassa, Saksassa, Italiassa ja Intiassa. Suomessa Designers Guildia edustaa Vallila Interior. Designers Guild tuotteita on saatavana Suomessa laadukkaissa sisustusliikkeissä ja tavarataloissa.

www.designersguild.com

www.vallilainterior.fi

Kuva www.designersguild.com

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!