Tagi: Designers Guild

Designers Guild tekstiileitä

Designers Guildin värikkäät ja raikkaat kuosit tekstiileissä tuovat tilaan ihanaa energiaa ja iloisuutta. Ruutuja, kukkia ja raitoja monissa eri sävyissä. Näitä on hauska yhdistellä kodin muun sisustuksen kanssa. Kuoseissa on mielenkiintoinen sekoitus uutta ja vanhaa, joten ne kestävät varmasti aikaa. Lisää Designers Guild tuotteita voit selailla designwest -verkkokaupassa.

Violetti maailma

Ylelliset Designers Guildin tuotteet tuovat sisustukseen elegantin mausteen ja tyylikkään värilisän. Kuvassa uutuusmallistoa, jolla luot pehmeää ja värikästä ilmettä tilaan.

Koristeellisuus ja sykähdyttävät värit ovat Designers Guildin kuoseille ominaisia piirteitä. Kurkista uutuuksiin ja loihdi kotiisi ainutlaatuista, arvokasta tunnelmaa. Tutustu tarkemmin uutuuksiin Designers Guild -verkkosivuilla. Designers Guild tuotteita myy Maricken.

Kuvat designersguild.com

Julep ja Soho

Julep sohva on kevytlinjainen, sekoitus vintagea ja modernia ilmettä. Sopii erityisen hyvin pieneenkin tilaan.

Soho sohva on tyylikäs ja herkkä sohva, joka tuo mukavan väriläiskän olohuoneen sisustukseen. Katso tarkempi lista Designers Guild -jälleenmyyjistä.

Kuvat designersguild.com

Designers Guild

designersguild

Värikkään ja raikkaan sisustuksen ystävän ei kannata ohittaa englantilaisen Designers Guildin persoonallista mallistoa. Designers Guild tarjoaa laajan valikoiman ylellisiä sisustustuotteita niin yksityiseen kotiin kuin julkiseen tilaankin. Valikoimaan kuuluu kankaiden lisäksi huonekaluja, maaleja, tapetteja, tyynyjä, peittoja, lakanoita ja paljon muuta sisustukseen liittyvää.

Designers Guild tunnetaan parhaiten pehmeitä ja karheita materiaaleja yhdistelevistä kankaista – sekä kukkakuoseista ja vahvoista väreistä. Kankaissa materiaaleina ovat mm. ylellinen egyptiläinen puuvilla, skotlantilainen pellava ja sveitsiläinen kudottu kirjosilkki. Kuoseja on yli 3000;  löytyy kukkia, suuria geometrisia kuvioita, jacquardia, vuoroin ruutua ja vuoroin raitaa.

Designers Guildin filosofia on yhdistää luovuus ja innovatiiviset ideat parhaaseen mahdolliseen laatuun. Laadukas suunnittelu, laadukkaat tuotteet ja laadukas palvelu. Tuotteita myydään yli 60 maassa ja tuotteet valmistetaan muun muassa Britanniassa, Saksassa, Italiassa ja Intiassa. Suomessa Designers Guildia edustaa Vallila Interior. Designers Guild tuotteita on saatavana Suomessa laadukkaissa sisustusliikkeissä ja tavarataloissa.

www.designersguild.com

www.vallilainterior.fi

Kuva www.designersguild.com


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Hirsitalon modernit vaaleat pinnat

Kodikas  hirsitalo on saanut pintaansa modernia valkoista sekä sisustukseen ajattomia harmaita sävyjä. Kokonaisuudessa yhdistyvät minimalistinen tyyli hirsitalon lämpöön. Neliöitä löytyy yhteensä 82, joten kyseessä on...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta