Search
Close this search box.

Form Us With Love

Form Us With Love on suunnitellut tämän oivan valaisimen, joka toimii sekä jatkojohtona että valaisimena. Valaismen kantaosassa on pistokeliitäntä toiselle laitteelle. Hauska ja ehkäpä joissain tilanteessa varsin käytännöllinenkin idea.

Mustan ja valkoisen lisäksi värivaihtoehtoina mm. oranssi ja turkoosi. Lisää valaisimesta voit lukea Ateljé Lyktan -verkkosivuilta.

Kuvat valmistajan

Jaa tämä juttu:

Bento on sekoitus modernia ilmettä ja muotoja vanhoista klassikoista. Tuolin suunnittelusta on vastannut designstudio Form Us With Love. Neljästä eri osasta koostuva tuoli on helppo postittaa ja sen ideologia kuuluukin olennaisena osana uuden designbrändi One Nordicin suunnitelmiin.

Bento pöydästä tulee tarjolle kolme eri kokoa, joista kuvassa pienin sohvapöytänä palveleva versio. Lakattu pinta antaa valmistusmateriaalina käytetylle saarnipuulle hienostuneen ilmeen. Lisää tuotteista ja One Nordicista kannattaa käydä lukemassa One Nordic -verkkosivuilla. One Nordic on avaamassa myös oman verkkokauppansa kevään aikana, joten kannattaa olla kuulolla.

Kuvat onenordic.com

Jaa tämä juttu:

Work-lamppu muistuttaa autotalleista, kellareista ja tehdostiloista tuttua teollisuusvalaisinta. Se on hauska sisustuselementti, joka on helppo ripustaa melkein minne tahansa. Rouhealla ilmeellään se rikkoo sopivasti esimerkiksi modernia tai pelkistettyä sisustustyyliä. Suunnittelusta on vastannut Form Us With Love. Värivaihtoehtoina hopea ja kulta. Valaisin on myynnissä FinnishDesignShop -verkkokaupassa

Kuva valmistajan

Jaa tämä juttu:

Cord on kuin lattialta luikerteleva käärme, jonkaa pää loistaa kirkkaana kohti kattoa. Cord valaisimesta on tarjolla sekä lattia- että pöytämalli. Valaisimen idea on yksinkertainen, mutta sitäkin hauskempi. Lattiamalli sopii mainiosti lukuvalaisimeksi sohvakulmaukseen tai nojatuolin ääreen. Pienempi pöytämalli on myynnissä FinnishDesignShop -verkkokaupassa. Design Form Us With Love

Kuva formuswithlove.se

Jaa tämä juttu: