Search
Close this search box.

Gustavsberg

Melko rohkea, mutta kuitenkin ihastuttava turkoosi kylpyhuone täynnä energiaa. Yksiväriset laatat koko kylpyhuoneessa lukuunottamatta valkoista lattiaa muodostavat voimakkaan ilmeen, jota kannattaa pehmentää tekstiileillä ja muilla värikkäillä yksityiskohdilla. Näin kokonaisuutta hallitseva turkoosi väri ei vaikuta liian kylmältä ja yksinkertaiselta valinnalta. Seinällä Eamesin Hang-It-All naulakko sopii tilaan kuin valettu. Tutustu tarkemmin kylpyhuonemallistoihin Gustavsberg -verkkosivuilla.

Kuva gustavsberg.fi

Jaa tämä juttu:

Kun perheessä on monta eläjää, vaaditaan arkisten toimintojen suorittamiseksi toimivat tilat. Kiireiset aamutoimet asettavat erityisen paljon haasteita kylpyhuoneelle, jossa neliöt ovat usein kortilla. Kuvassa kevytrakenteinen Gustavsbergin kylpyhuonekokonaisuus.

Rauhalliset ja yhtenäiset värivalinnat kylpyhuoneen kalusteissa ja tekstiileissä tekevät tilasta miellyttävän. Älä siis säästä pyykkikoreista tai pesukoneen ilmeestä. Ne ovat kuitenkin vuosia kestäviä hankintoja. Vaihtelua kylpyhuoneeseen saat sitten helposti tekstiileillä ja koriste-esineillä. Tutustu tarkemmin Gustavsberg -verkkosivuilla.

Kuvat gustavsberg.fii

Jaa tämä juttu:

Kylpyhuoneen ei tarvitse olla vain paikka, jossa käydään peseytymässä. Se voi olla kokonaisvaltainen rentoutumistila. Kun päivän hiki on pesty pois on aika istahtaa hetkeksi alas ja olla miettimättä yhtään mitään. Tuoksukynttilä pehmentää tunnelmaa ja luo tilaan miellyttävän tuoksun. Siemaile lasista tuorepuristettua appelsiinimehua ja nauti. Luo kylpyhuoneeseen puitteet, jotka muodostavat sinne miellyttävän ilmapiirin. Esimerkiksi vaaleaan tilaan saat lämpöä ja kylpylämäistä tunnelmaa puisilla matoilla ja koriste-elementeille. Mikäli neliöt riittää, tuo kylpyhuoneeseen tuoli, jossa on mukava istua. Valaistus on myös tärkeässä roolissa. Kynttilöillä saat helposti ihanaa tunnelmaa tilaan. Anna itsellesi hetki aikaa, pysähdy ja nauti. Tämä kylpyhuone on sisustettu Gustavsberg kylpyhuonekalusteilla. Lisätietoja tuotteista saat Gustavsberg -verkkosivuilta.

Jaa tämä juttu:

Useampi suihkuhana voi kuulostaa veden tuhlaukselta, mutta tämän päivän uudet hanat alkavat olla onneksi siinä määrin laadukkaita, että ne toimivat pienemmälläkin vesimäärällä riittävän tehokkaasti. Tässä Gustavsbergin suihkutilassa on lämpimät värit ja tyylikkäät suihkuovet. Tuo kylpyhuoneeseen eloa kynttilöillä ja muilla sisustusesineillä. Viihtyisä kokonaisuus tekee arjen suihkuhetkistä miellyttäviä ja ylellisiä. Katso tarkemmin Gustavsberg -verkkosivuilta.

Kuva gustavsberg.fi

Jaa tämä juttu:

gustavsberg-coloric1

Coloric on Gustavsbergin hanauutuus, joka tuo väriä ja tyyliä kylpyhuoneeseen. Täysin aluminiista valmistettu vesihana, jota on saatavilla upeissa väreissä. Coloric -hanoissa käytetään vedensäästötekniikkaa ja hanat ovat täysin kierrätettäviä. Muotoilultaan hana on moderni ja ajaton, todellinen piristysruiske kylpyhuoneen värimaailmaan.

gustavsberg-coloric2

Upeassa sinisen värissä. Lisäksi värivaihtoehtoina mm. punainen, hopea ja samppanja.

Kuvat gustavsberg.fi

Jaa tämä juttu:

svedsberg-kylpyhuone2

Ovilla kasaan taittuvat suihkutilat ovat kasvattaneet tasaisesti suosiotaan. Tällainen ratkaisu palvelee erityisin hyvin kompakteissa kylpyhuoneissa. Tämä Gustavsbergin mallistosta löytyvä tuotekokonaisuus inspiroi ja antaa hyviä ideoita kylpyhuoneen sisustamiseen ja toteutukseen. Erityisen suuren huomion saavat kuvioidut seinälaatat, jotka tuovat tilaan ripauksen barokkimaista tunnelmaa.

Kuva gustavsberg.fi

Jaa tämä juttu:

gustavsberg-kylpyamme

Kylpyhuoneen kalusteet ovat nyt mustia. Musta korvaa ikiaiset valkoiset kalusteet luoden tunnelmaa, arvokkuutta ja eleganttia ilmettä kylpyhuoneeseen. Tässä valloittavassa Gustavsberg kylpyammeessa on tyylikkäät kromiset jalat, jotka viimeistelee ammeen lookin.

Kuva valmistajan

Jaa tämä juttu: