Search
Close this search box.

Håum

Puiset Håum säilytyskalusteet tuovat lämpimän kodikasta tunnelmaa eteiseen, olohuoneeseen ja muualle sisustukseen. Tyylikäs rimamainen ilme henkii skandinaavista tunnelmaa.

Håum säilytyskalusteet sopivat upeasti skandinaaviseen sisustukseen. Kaappi ja senkki löytävat paikkansa niin ruokailutilasta kuin olohuoneen puoleltakin. Kalusteetn etuosassa on liu’utettava säleovi, jonka ansiosta tavarat saa kätevästi piiloon. Oven rimotus viimeistelee upesti kalusteen ilmeen.

Håum senkistä on saatavilla myös pienempi sivupöytä, joka sopii hyvin olohuoneeseen sohvan kaveriksi. Luonnonvärisen ruskean lisäksi vaihtoehtona on elegantti musta.

Yhdistämällä eri kokoisia Håum kalusteita saat luotua tyylikkään kokonaisuuden, joka jatkaa ilmettä tilasta toiseen. Håum pöytä ja kaappi soveltuvat monenlaiseen säiytykseen, vaikkapa pieneksi baarikaapiksi.

Håum kaappi on mainio vaihtoehto eteiseen, jossa se palvelee aina tarpeellisena laskutasona. Vaihtoehtona on myös leveämpi ja matalampi tv-taso. Tutustu lisää Håum kalusteisiin Ellos -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: