Search
Close this search box.

HTH

Pienikin keittiö pystyy kätkemään kaikki tarvittavat toiminnot itseensä sekä tarjoamaan tilankäytöllisesti toimivia ratkaisuita. Jos erilliselle ruokapöydälle ei ole riittävästi neliöitä, voit kiinnittää seinään haluamasi kokoisen pöytälevyn, joka toimii tarpeen tullen myös pienenä työpisteenä. Lisää käytännöllisyyttä voit lisätä asentamalla pöytälevyyn saranat, jolloin saat sen taittumaan pois tieltä.

Tehosteväri seinillä tuo pirteyttä pieneenkin keittiöön. Myös riittävästä valaistuksesta kannattaa pitää huoli ettei tila tunnu pimeyden takia ahtaalta. Kaapistoihin integroitavat kodinkoneet tekevät keittiön ilmeestä rauhallisen kokonaisuuden ja tyylikkään. Kuvien keittiöt löytyvät HTH:n keittiömallistosta.

Kuvat hth-keittio.fi

Jaa tämä juttu:

Kaunis ja avara kokonaisuus. Keittiö on erotettu ruokapöydästä pienellä seinäkkeellä, joka tarjoaa samalla näkösuojaa tiskipöydälle. Valkoisia linjoja rikkoo luonnolliset puupaneelit. Keittiö on HTH-keittiöiden Soft white. Tutustu tarkemmin HTH-keittiömallistoon.

Kuva hth-keittio.fi

Jaa tämä juttu:

hth-keittio1

Kiiltävä musta tuo arvokkuuden tuntua tilaan. Niin myös tässä HTH keittiössä, jonka kruunaavat sivubaaripöydän pääällä oleva designvalaisin ja kristallinen liesituuletin. Tutustu tarkemmin valikoimiin valmistajan sivuilla.

Kuva hth-keittio.fi

Jaa tämä juttu:

hth-kylpyhuone1

Tämä Modern Space nimeä kantavat kylpyhuone kuuluu HTH kalustevalmistajan valikoimiin. Kalusteet ovat linjakkaita, moderneja ja käytännöllisiä kokonaisuuksia. Peileihin upotetut valaisimet tuovat raikkaan tuulahduksen tämän päivän tekniikkaa kylpyhuoneen kalusteissa. Tutustu tarkemmin valikoimiin valmistajan sivuilla.

Kuva hth-keittio.fi

Jaa tämä juttu: