Search
Close this search box.

Keramiikka

Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.

Pääsiäinen on monella tapaa merkki lähestyvästä keväästä. Virpomisoksat pajunkissoineen ja värikkäine koristeineen saavat väkisinkin ajatukset kohti kevättä. Pääsiäisen sisustusta voi ehostaa ja täydentää monenlaisilla hauskoilla yksityiskohdilla, jotka löytävät paikkansa sisustuksesta myös pidempään.

Tiput, puput ja munakoristeet kuuluvat tietenkin pääsiäistunnelmaan tuoden samalla kivaa leikkisyyttä kodin ilmeeseen. Kuvissa muutamia ihastuttavia suosikkejamme, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin ja värimaailmaan. Musta, valkoinen ja beige ovat sävyiltään mukavan rauhallisia eivätkä pistä liikaa silmään. Halutessaan kokonaisuutta voi tietysti piristää värikkäimmilläkin yksityiskohdilla.

DBKD Triplets pääsiäispuput ja Swedish Birds tiput löytävät itsensä niin rairuohojen seasta kuin kattauksistakin. Hurmaava puinen Kay Bojesen kaniini on hauska lisä sisustuksessa ympäri vuoden. Hauskasti omilla jaloillaan seisova Happy Feet ei jätä ketään kylmäksi. Nämä ja paljon muita pääsiäiskoristeita löydät myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa.

DBKD Hang Around koristeet ovat myös todella hauska yksityiskohta yhdessä tipujen ja munien kanssa. Hieman neutraalimpaa keväistä ilmettä voit tuoda Muurlan lasisella koristepallolla, jonka sisään voit kätkeä pienempiä koristeita tai vaikkapa viherkasvin alun.

Jaa tämä juttu:
Juutista tehdyt pöytätabletit tuovat kattaukseen kivaa lämpöä ja kodikkuutta.
Juuttimatot ja kattaus

Juutista tehdyt pöytätabletit tuovat kattaukseen kivaa lämpöä ja kodikkuutta. Yhdistelemällä niitä keraamisiin ja puisiin tarjoiluastioihin kattauksesta syntyy kaunis ja kutsuva kokonaisuus, joka henkii samalla marokkolaistyylistä tunnelmaa.

Marokkolainen kattaus

Puinen leikkuulauta toimii niin keittiön puolella kuin tarjoilutarkoitukseenkin. Koristeelliset yksilölliset keraamiset lautaset ja mukit tuovat kivaa piristystä yksiväristen astioiden rinnalle. Täydennä kokonaisuutta vielä alumiinisella hamam-kulholla. Kaikki nämä ja paljon muita ihania astioita kattauksiin myynnissä Zoco Home -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: