Search
Close this search box.

Klaus Haapaniemi

sisustustyynyt-klaus-haapaniemi

Klaus Haapaniemen suunnittelemissa Les Chats, Black Swan, Woodpeckers, Grouse in the woods -tyynynpäällisissä on upeaa koristeellista ja vanhanaikaistakin tyyliä. Ne tuovat energistä väriä ja näyttäviä kuvioita sisustukseen. Nämä ihastuttavat tyynyt löydät Finnish Design Shopista

Jaa tämä juttu:

iittala-tanssi-uutuudet

Klaus Haapaniemen suunnittelema ja suosittu Tanssi -tuotesarja on saanut jatkoa uusilla ihanuuksilla, joista nyt vuorossa eri kokoiset kulhot, lasipallot sekä espresso kuppi- ja lautasyhdistelmä. Tanssin taianomainen kuosi sopii täydellisesti syyskodin juhlakattaukseen ja kahvipöytään. Uutuudet sekä sarjan muut tuotteet löydät Finnish Design Shopista

Jaa tämä juttu:

iittala-taika-laatikko

Käyttöä ja katseita kestävät säilytyslaatikot ja purnukat ovat aina tervetulleita mukaan kodin sisustukseen. Iittalan Taika kuosin peittämässä metallilaatikossa säilytät vaikkapa kodin herkkuvarastoa tai muuta pientä tarpeistoa. Laatikon saama Klaus Haapaniemen  suunnittelema kiehtova kuvitus saa sen sulautumaan kauniisti kodin sisustukseen. Värivaihtoehtoina sekä mustavalkoinen että mystinen yön sininen. Pienemmät pyöreät metallipurkit sopivat mainiosti keittiön hyllykköön tai miksei askarteluhuoneeseen säilömään tarvikkeita ja muuta sen sellaista.

Taika säilytyrasiat sekä muita Taika kuosin tuotteita löydät aina astioista tekstiileihin löydät Nordic Nest -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:

iittala-tanssi

Klaus Haapaniemen suunnittelema Tanssi tuo Iittalan astioihin tarunhohtoista tunnelmaa ja ihania lämpimiä värejä. Tanssi-kuvitus on täynnä mystisiä metsän asukkaita. Inspiraationa kuvitukselle on toiminut tsekkiläisen oopperan Ovela kettu. Tarunhohtoinen kuvitus tuo ruokapöytään ja kodin sisustukseen ihanaa lämpöä ja kuvituksen värejä on helppo yhdistellä yksiväristen astioiden ja muun sisustuksen kanssa. Kaikki Tanssi-sarjan tuotteet saatavilla Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: