Mikko Kärkkäinen

Tunto LED-valaisimet

Muotoiluyritys Tunto on tänä vuonna tehnyt suomalaisen muotoilun historiaa. Yritys palkittiin alkuvuodesta kolmannella peräkkäisellä red dot design award -muotoilupalkinnolla. Ensimmäinen red dot myönnettiin Tunnolle LED1-valaisimesta (kuvassa yllä) vuonna 2009, viime vuonna palkittiin LED2-valaisin, ja tänä vuonna palkinnon nappasi saman tuoteperheen uusi LED4-valaisin.

LED2 on kauniin pelkistetty valaisin, joka sopii monenlaiseen tilaan ja sisustustyyliin. Olemuksellaan se täydentää vanhoja klassikkohuonekaluja, mutta tuo samalla ripauksen uutta tekniikkaa ja muotoilua.

LED4 on edeltäjäänsä LED1:stä korkeampi malli. Värivaihtoehoja on eri puunsävyistä raikkaisiin ja energisiin värisävyihin. LED4 on omimmillaan työpöydällä tai senkin päällä. Valaisimet on suunnitellut Mikko Kärkkäinen. Tutustu lisää tuotteisiin TUNTO -verkkosivuilla.

Kuvat tunto.com

Skede tuoli

Kaipaatko tuoliltasi asennetta ja muotokieltä, joka kertoo harrastuksistasi. Skede tuolissa yhdistyy kaunis design ja skedekulttuuri parhaimmillaan. Tuoli on saatavilla beigenä tai mustana eri värisillä tikkauksilla. Halutessasi voit tilata tuolin ilman deckiä, jolloin saat selkänojasta juuri haluamasi kaltaisen. Tuolin on suunnitellut Mikko Kärkkäinen ja sitä myy Tunto.

Kuvat tunto.com

Tunto LED valaisin

Designiltaan yksinkertaisessa valaisimessa yhdistyy laadukas materiaali ja moderni teknologia. Valaisimen tekniikka on laminoitu puukerrosten väliin. Virta kytketään jalkaosaan upotetusta hipaisukytkimestä. Ekologinen led-teknologia tuottaa kauniin valaistuksen ja kuluttaa vähän sähköä. Valaisinta on saatavilla monissa eri väreissä sekä pelkistetyn tyylikkäänä puun värisenä. Tämä Mikko Kärkkäisen suunnittelema tyylikäs valaisin on voittanut RED DOT DESIGN AWARD 2009 –palkinnon. Voit tilata omasi FinnishDesignShop -verkkokaupasta

Kuva valmistaja

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!