Tagi: Pentik

Kaikkea kivaa sisustukseen Hulluilta Päiviltä

Hullut Päivät tuotteet

Syksyn Hullut Päivät tarjoavat huikeita löytöjä kodin sisustukseen. Designklassikkojen lisäksi valikoimasta löytyy myös keittiökoneita ja hurmaavia uutuuksia. Tuotteita mm. merkeiltä Artek, Iittala, Pentik ja Lundia. Kannattaa toimia nopeasti, sillä tuotteita saatavilla rajoitetusti. Ostoksille pääset tästä.

Kesän värit

Kesä on väri-iloittelun aikaa. Tämä inspiroiva kuva löytyy Pentikin tämän vuoden kesämallistosta. Mahtava idea yhdistellä pehmeitä luonnonsävyjä värikkäiden tekstiilien kera. Nyt rakentamaan kesäkattausta ja kutsumaan ystävät koolle! Katso lisää inspiroivia ideoita Pentikiltä.

Kuva pentik.com

Pentikin kalusteita

Pentikin kalustevalikoimasta löytyy paljon kodikkaita ja koristeellisia huonekaluja, joissa on sopivasti maalaismaista tyyliä. Skandinaavinen selkeys yhdistyy kaukomaiden eksotiikkaan ja muotoilu kestää aikaa. Kannattaa käydä tutustumassa tuotteisiin tarkemmin myymälässä tai Pentik -verkkokaupassa.

Kuva pentik.com

Pentikin kesä

Pentikin uudet kesätuotteet sopivat mainiosti kotiin tai kesämökille tuomaan raikkaan kesäistä ilmettä. Tekstiileissä näkyy kauniita sekä pastellisia että kirkkaita sävyjä, jotka toistuvat lasitavaroissa. Tuotteet sopivat niin merelliseen teemaan kuin kotipuutarhankin tunnelmaan.

 

Näitä ihanuuksia voi viedä vaikka lahjaksi kevään juhliin tai  kesämökille tuliaisiksi.

Kuvat: pentik.fi

Pentik talvi

Talven värit ovat hentoja, vaaleita ja seesteisiä. Vaalea matto antaa sisustustyynyille ja muille yksityiskohdille tilaa tulla esiin. Läpinäkyvät ja lasiset esineet taas heijastavat valoa ja keventävät tilan ilmettä. Pentikin tuotevalikoimasta löydät hempeitä sisustustuotteita korostamaan romanttista kustavilaista tyyliä tai tuomaan tasapainoa moderniin, rauhalliseen sisustukseen. Tutustu tarkemmin Pentik talvi 2010 esitteeseen tai vieraile Pentik -verkkosivuilla.

Kuva pentik.com

Pentik Rumba tekstiilit

Tunnetta ja väriä. Pentikin Rumba kuosi loihtii tilaan miellyttävää tunnelmaa. Kauniit kuosit ja värit viimeistelevät kynttilöillä valaistun olohuoneen. Katso lisää Rumba sarjan tuotteita Pentik -verkkokaupasta.

Kuva pentik.fi

Tunnelmoidaan syksyä

Pentik tuo syksyyn taas laajan kirjon ihania sisustustuotteita. Lyhdyt ja muut lämpimät tekstiilit tekevät kodista kodin. Värejä, pehmeyttä ja viihtyisyyttä rakkaimpien ystävien kanssa vietettäviin iltoihin.

Pallo kynttilänjalat lämmittävät ja luovat ihanaa valoa pimeihin syysiltoihin. Tutustu tarkemmin Pentik -verkkosivuilla.

Kuvat pentik.fi

Pentikin raikas kevät

Pentikin Apollo on herkkä ja klassinen kevätmallisto, joka tuo harmoniaa ja pehmeyttä sisustukseen. Mallistosta löytyy keväisen pirteitä värejä, jotka tuovat ryhtiä ja raikkautta monenlaiseen tilaan. Tutustu valikoimaan ja kevään uutuuksiin Pentik -verkkokaupassa

Kuva pentik.fi

Kevään kuosit tekevät tuloaan

Pentikin kevätkauden 2010 valikoimiin kuuluvat Leinikki ja Basic tarjoavat värejä ja selkeyttä rakastavalle sisustajalle varmoja valintoja. Raikkaat, yksinkertaiset kuosit sopivat mainiosti korkkaamaan tulevan kevät/kesäkauden terassit. Mikset ottaisi jo varaslähtöä talviauringon hiljalleen kurkistaessa katetulle parvekkeelle tai terassille? Tutustu kevään ihaniin väreihin Pentikin verkkosivuilla.

Kuva Pentik Kevät-kesä 2010 -esite

Kaunis kattaus

Kaunis kattaus saa ruoankin maistumaan paremmalta. Pentikin laajasta tuotevalikoimasta löydät tunteikkaita ja koristeellisia astioita, jotka antavat sisustajalle monipuolisia mahdollisuuksia tyylikkään kattauksen toteuttamiseen. Kannattaa käydä tutustumassa meneillään olevan sesongin mallistoon Pentik -verkkokaupassa.

Kuva pentik.com


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Less is more

Näiden Elle Interiörin kuvien minimalistinen sisustus on Nanna Lagermanin käden jälkeä. Tunnelman tekee krouvi lautalattia, uudet modernit huonekalut yhdistettynä vanhoihin kuluneisiin, valkoiset tekstiilit... mutta...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta