Search
Close this search box.

Pentik

yksyn Hullut Päivät tarjoavat huikeita löytöjä kodin sisustukseen.
Hullut Päivät tuotteet

Syksyn Hullut Päivät tarjoavat huikeita löytöjä kodin sisustukseen. Designklassikkojen lisäksi valikoimasta löytyy myös keittiökoneita ja hurmaavia uutuuksia. Tuotteita mm. merkeiltä Artek, Iittala, Pentik ja Lundia. Kannattaa toimia nopeasti, sillä tuotteita saatavilla rajoitetusti. Ostoksille pääset tästä.

Jaa tämä juttu:

Kesä on väri-iloittelun aikaa. Tämä inspiroiva kuva löytyy Pentikin tämän vuoden kesämallistosta. Mahtava idea yhdistellä pehmeitä luonnonsävyjä värikkäiden tekstiilien kera. Nyt rakentamaan kesäkattausta ja kutsumaan ystävät koolle! Katso lisää inspiroivia ideoita Pentikiltä.

Kuva pentik.com

Jaa tämä juttu:

Pentikin kalustevalikoimasta löytyy paljon kodikkaita ja koristeellisia huonekaluja, joissa on sopivasti maalaismaista tyyliä. Skandinaavinen selkeys yhdistyy kaukomaiden eksotiikkaan ja muotoilu kestää aikaa. Kannattaa käydä tutustumassa tuotteisiin tarkemmin myymälässä tai Pentik -verkkokaupassa.

Kuva pentik.com

Jaa tämä juttu:

Pentikin uudet kesätuotteet sopivat mainiosti kotiin tai kesämökille tuomaan raikkaan kesäistä ilmettä. Tekstiileissä näkyy kauniita sekä pastellisia että kirkkaita sävyjä, jotka toistuvat lasitavaroissa. Tuotteet sopivat niin merelliseen teemaan kuin kotipuutarhankin tunnelmaan.

 

Näitä ihanuuksia voi viedä vaikka lahjaksi kevään juhliin tai  kesämökille tuliaisiksi.

Kuvat: pentik.fi

Jaa tämä juttu:

Talven värit ovat hentoja, vaaleita ja seesteisiä. Vaalea matto antaa sisustustyynyille ja muille yksityiskohdille tilaa tulla esiin. Läpinäkyvät ja lasiset esineet taas heijastavat valoa ja keventävät tilan ilmettä. Pentikin tuotevalikoimasta löydät hempeitä sisustustuotteita korostamaan romanttista kustavilaista tyyliä tai tuomaan tasapainoa moderniin, rauhalliseen sisustukseen. Tutustu tarkemmin Pentik talvi 2010 esitteeseen tai vieraile Pentik -verkkosivuilla.

Kuva pentik.com

Jaa tämä juttu:

Tunnetta ja väriä. Pentikin Rumba kuosi loihtii tilaan miellyttävää tunnelmaa. Kauniit kuosit ja värit viimeistelevät kynttilöillä valaistun olohuoneen. Katso lisää Rumba sarjan tuotteita Pentik -verkkokaupasta.

Kuva pentik.fi

Jaa tämä juttu:

Pentik tuo syksyyn taas laajan kirjon ihania sisustustuotteita. Lyhdyt ja muut lämpimät tekstiilit tekevät kodista kodin. Värejä, pehmeyttä ja viihtyisyyttä rakkaimpien ystävien kanssa vietettäviin iltoihin.

Pallo kynttilänjalat lämmittävät ja luovat ihanaa valoa pimeihin syysiltoihin. Tutustu tarkemmin Pentik -verkkosivuilla.

Kuvat pentik.fi

Jaa tämä juttu:

Pentikin Apollo on herkkä ja klassinen kevätmallisto, joka tuo harmoniaa ja pehmeyttä sisustukseen. Mallistosta löytyy keväisen pirteitä värejä, jotka tuovat ryhtiä ja raikkautta monenlaiseen tilaan. Tutustu valikoimaan ja kevään uutuuksiin Pentik -verkkokaupassa

Kuva pentik.fi

Jaa tämä juttu:

Pentikin kevätkauden 2010 valikoimiin kuuluvat Leinikki ja Basic tarjoavat värejä ja selkeyttä rakastavalle sisustajalle varmoja valintoja. Raikkaat, yksinkertaiset kuosit sopivat mainiosti korkkaamaan tulevan kevät/kesäkauden terassit. Mikset ottaisi jo varaslähtöä talviauringon hiljalleen kurkistaessa katetulle parvekkeelle tai terassille? Tutustu kevään ihaniin väreihin Pentikin verkkosivuilla.

Kuva Pentik Kevät-kesä 2010 -esite

Jaa tämä juttu:

Kaunis kattaus saa ruoankin maistumaan paremmalta. Pentikin laajasta tuotevalikoimasta löydät tunteikkaita ja koristeellisia astioita, jotka antavat sisustajalle monipuolisia mahdollisuuksia tyylikkään kattauksen toteuttamiseen. Kannattaa käydä tutustumassa meneillään olevan sesongin mallistoon Pentik -verkkokaupassa.

Kuva pentik.com

Jaa tämä juttu: