Poltrona Frau

Elegantti työpöytä

Poltrona Fraun Fred on elegantti ja tyylikäs työpöytä aikuiseen makuun, jonka kaveriksi sopii samaisen valmistajan Ginger nojatuoli. Nahasta käsinvalmistettu  pöytäpinta on ainutlaatuinen ja arvokkaan näköinen. Yhdistelmä nojatuolin kanssa on täydellinen. Poltrona Fraun tuotteita myy Tila

Kuva valmistajan

Fumoir nojatuoli

Eleganttia ja nostalgista tunnelmaa vuosisatojen takaa. Poltrona Frau Fumoir nojatuoli tai sohva viimeistelee tilan ilmeen kauniilla ja laadukkaalla olemuksellaan. Siinä on ripaus kuninkaallista tunnelmaa ja rentoa muhkeutta. Todellinen sisustusherkku. Poltrona Fraun tuotteita myy sisustusliike Rovere.

Kuvat poltronafrau.com

Muhkea sängynpääty

Kaipaatko makuuhuoneen ilmeeseen jotain luksusta. Jos nahka ja muhkeat muodot innostavat, kannattaa pistää merkille tämä Poltrona Fraun Flair sänky. Sängynpääty on timanttikuvioon muotoiltua nahkaa. Yhdistele ilmettä vielä pehmeiden karvaisten tekstiilien kanssa ja makuuhuoneesi muuttuu hetkessä hotellimaiseksi.  Tuote kuuluu Poltrona Fraun tuotevalikoimaan, jota edustavat sisustusliikkeet Rovere ja Tila.

Kuva poltronafrau.it

Aster X

Tyylikäs ohjaajan tuoli, jossa on selkeät linjaukset ja kaunis viimeistely. Pehmeä nahka antaa miellyttävää luksusta, jolle kontrastina tuolin metalliset tukirakenteet. Aster X kuuluu Poltrona Fraun tuotevalikoimaan, jota edustaa sisustusliike Rovere.

Kuva poltronafrau.it

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!