Search
Close this search box.

Ruskea

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
String kaapit ja hyllyt

String säilytyskalusteet tarjoavat erinomaisia ratkaisuja sekä pienempään että vaativampaan säilytystarpeeseen. Yksittäisten pienten seinähyllyköiden lisäksi voit rakentaa tilaan juuri omiin tarpeisiin vastaavan hyllykokonaisuuden, johon voit lisätä tarvittaessa myös kaapistoja, työtasoja sekä muita osia.

Olohuoneen säilytysratkaisut

Olohuone on usein kodin suurimpia yksittäisiä tiloja, jonka potentiaali säilytyskalusteiden hyödyntämiseen jää helposti käyttämättä. Hyödyntämällä seinätilaa, television alle jäävää tilaa sekä muita nurkkauksia voi saada käyttöön yllättävän paljon säilytystilaa niin koriste-esineille kuin sellaisillekin tavaroille, jotka haluaa pitää arjesta enemmän piilossa.

Säilytyskalusteen värisävyillä voit samalla korostaa tilan muita elementtejä ja tuoda kivasti syvyyttä sisustukseen. Esimerkiksi yhdistämällä tammen ja pähkinän ruskeita sävyjä beigen sohvan sekä kruskeiden sohvatyynjen kanssa säilytysratkaisu liittyy selkeästi mietityksi osaksi sisustuksen kokonaisuutta.

String työpöytä

Järjestystä kodin työpisteelle

Etätöiden lisäännyttyä toimiva ja käytännöllinen työskentelynurkkaus kotioloissa on entistä tärkeämmässä roolissa. Käytettävästä tilasta riippuen työskentelypisteen voi joutua sijoittamaan pienempäänkin nurkkaukseen. Tällöin kookkaat ja tilaa vievät työpöydät eivät tule kyseeseen. String toimisto-yhdistelmä tarjoaa mainion ratkaisun, jossa työpöydän lisäksi käyttöön saa myös hylly- ja säilytystilaa. Mikäli pöytä on tarpeen saada arjen toimivuuden kannalta mahdollisimman usein pois tieltä voit valita String kääntöpöydän.

Jos kodista löytyy erillinen työskentelytila voi valitakäyttöön hieman isomman pöydän, joka liittyy tyylikkäästi osaksi String säilytyskokonaisuutta. Ajattoman mustan ja valkoisen lisäksi saatavilla on mm. tammi, saarni, saksanpähkinä, harmaa ja beige värivaihtoehto. Liukulaatikostoilla ja hyllyköillä ratkaiset vaativammankin kotitoimiston säilytystarpeet.

String säilytyskalusteet

Parasta String säilytyskalusteissa on ehdottomasti niiden monipuoliset käyttökohteet eri puolilla sisustusta. Säilytyskokonaisuuksien kasaaminen on helppoa ja kokonaisuuksien suunnitteluun voit käyttää Stringin omaa suunnitteluu ohjelmaa, joka pitää huolen, että kaikki tarpeellinen tulee hankittua.

String on tuonut myyntiin myös ulkotiloihin sopivia säilytyskalusteita, jotka mahdollistavat viherkasvien ja muiden tavaroiden esille panon tyylikkäästi terassilla sekä parvekkeella.

String säilytyskaluste eteisessä

String kalusteet eteisessä

Toimivan ja käytännöllisen eteisen merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa, varsinkin lapsiperheissä, joissa tulijoita ja menijöitä on joka suuntaan. Helposti räätälöitävä String säilytysratkaisu on omiaan eteistilassa, jossa tarvitaan paikat useammalle kenkäparille, takeille sekä muille arjen tavaroille repuista käsilaukkuihin. Toimivalla säilytyskalusteella on positiivisia ja kauaskantoisia vaikutuksia arjen sujumiseen.

String hyllykön parhaita piirteitä nimenomaan eteistilassa on sen nopea ja helppo muunneltavuus. Hyllyt kengille ja muille tavaroille vaihtavat hetkessä paikkaansa kulloisenkin säilytystarpeen mukaan.

Lastenhuoneen säilytyskalusteet

Lastenhuoneen säilytyskaluste

Siisteyden ja tavaroiden järjestyksessä pitämisen opettaminen sujuu huomattavasti helpommin, kun tavaroille on olemassa omat paikkansa. Kaikkia leluja ja tavaroita ei myöskään kannata laittaa piiloon vaan säilytyskaluste voi toimia hauskasti vaihtuvana ”näyteikkunana” päivän leluvalintoihin.

Käytännöllisyyttä voi parantaa sijoittamalla kaapit lapsen ylettämälle korkeudelle. Ylemmäs hyllyille taas voi sijoittaa ajankohtaan sopivia koriste-esineitä ja sellaisia tavaroita, jotka eivät ole arjessa niin suurella käytöllä. Sopiva yhdistelmä liukuovillisia laatikostoja ja avohyllyjä luo toimivan kokonaisuuden. Vaikka tavaraa avohyllyillä olisikin enemmän, tuo se kuitenkin tietynlaista ilmavuutta raskaamman kiinteän kaappikalusteen sijaan, jonne tavarat tulee helposti sullottua ja unohdettua.

String säilytyskalusteet keittiössä

String kalusteet keittiössä

String hyllyköt ja säilytyskalusteet sopivat erinomaisista keittiöön ja ruokailutilaan. Voit hyödyntää niitä ihan perus keittiötarvikkeiden säilyttämiseen tai näyttävinä astiavitriineinä.

Sirot avohyllyt tuovat keittiöön mukavan rentoa ilmettä ja näyttäytyvät tyylikkäästi ajankohtaan sopivilla yksityiskohdilla. Kauniit koriste-esineet, maljakot ja muut esineet tulevat avohyllyllä upeasti esiin täydentäen ajankohtaan liittyvää värimaailmaa ja tyyliä.

Kotikeittiön lisäksi String säilytyskalusteet sopivat erinomaisesti myös mökkimaisemiin, jossa säilytystilalle voi olla monenlaista tarvetta tai jo olemassa oleva keittiökalustus tarvitsee rinnalleen lisää säilytystilaa.

Suunnitele oma String kokonaisuus

String System suunnitteluohjelmalla voi kätevästi suunnitella juuri sellaisen säilytyskokonaisuuden, jonka tarvitsee. Toisaalta String säilytyskalusteissa parasta on juuri niiden helppo yhdisteltävyys keskenään ja olemassa olevien ratkaisujen muokkaus vaihtuviin tarpeisiin.

Tutustu lisää String kalusteiden tarjoamiin mahdollisuuksiin ja ratkaise kodin säilytystarpeet tyylikkäillä säilytyskalusteilla. String huonekaluja ja suunnitteluohjelman löydät Nordic Nest -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Viltit, tyynyt ja matot tuovat mukavasti lämpöä olohuoneen sisustukseen erityisesti kylminä pakkaspäivinä. Maanläheiset värit ja pehmeät materiaalit tekevät tilasta rauhallisen kodikkaan ja viihtyisän.
Ylellisen pehmeät ja lämpimät viltit

Hapsullinen Scandi Living Sandstone villahuopa on hieman ohuempi, mutta sitäkin lämpimämpi. Se laskeutuu kauniisti sohvan reunalle ja löytää helposti paikkansa sisustuksesta. Kaunis meleerattu pinta antaa huovalla hienostuneen ilmeen. Sandstone villahuopa on saatavilla valkoisen lisäksi hempeissä harmaan ja beigen sävyissä.

Sisustus ja viltit

Mikäli kaipaat sisustukseen enemmän yksityiskohtia voit valita koristeellisempia vilttejä, joiden kuosit yhdistävät muotoja ja värejä kauniisti tilan muihin elementteihin. Mustavalkoista Polka villahuopaa koristaa puhdastyylinen kuvio, joka tuo kivaa kontrastia sisustukseen. Hillitty beige-raitainen Tidal villahuopa taas on hienostunut lisä tilassa samoin kuin klassinen ruutukuvioinen Vinga villahuopa.

Marimekon Seireeni huopa yhdistää upeasti valkoisen ja tummansinisen keskenään. Tiiliskiven ajaton ruutukuvio sekä musta-kulta väriyhdistelmä on elegantti pilkahdus olohuoneessa. Melooni huovan muhkeat ympyrät sitovat sisustuksen valkoiset ja ruskeat sävyt tyylikkäästi keskenään.

Kauniit tyynynpäälliset

Yksityiskohtia ja pehmeyttä sisustustyynyillä

Tyynyt ovat pehmeitä taideteoksia keskellä sisustusta. Tyynyjen kuosien ja materiaalien väreissä kannattaa korostaa sisustuksessa jo käytettyä värimaailmaa ja sävyjä. Monipuolisuutta voit korostaa eri kokoisilla ja muotoisilla tyynyillä. Villa ja pellava ovat materiaaleina erityisen lämpimiä sopien täydellisesti talven sisustukseen. Keskenään toimivat sävyt ja materiaalit luovat parhaimmillaan upeaa kerroksellisuutta.

Calm tyynynpäällinen on 100% pellavaa, joka antaa tyylle hieman elävän pinnan. Se on tyylikäs valinta ja saatavilla on useita eri värivaihtoehtoja. Marimekon suosituista kuoseista Varvunraita, Piirto Unikko ja Seireeni tuovat upean lisän olohuoneeseen. Ihanan pehmeää Fine Little Dayn Tall tyynyä koristaa ääriviivamaiset kuuset. Chhatwal & Jonsson Ikat Kerela tyyny on graafisen tyylikäs lisä sohvalle, kun taas Water lilies tyynyn kaunis kuosi vie ajatukset puutarhaan ja järvellä kelluvien lumpeiden ääreen.

Lämmin villamatto

Lämpimät matot jalkojen alla

Talvella lattiat tuntuvat usein hieman viileiltä, joten matto on jo ihan käytännön valinta oman viihtyvyyden ja mukavuuden kannalta. Toisaalta matolla on myös ihan psyykkinen vaikutus tilan kodikkuuteen ja lämpöön. Viimeistele olohuoneen talvinen sisustus eri kokoisilla matoilla ja suosi lämmintä villaa.

Käsinkudottu Chicago villamaton bucklémainen pinta antaa sille erityisen lämpimän ilmeen. Lempeä beigen sävyt tuo myös mukavasti maanläheistä lämpöä tilaan. Kauttaaltaan tiheästi hapsutettu Solapur villamatto on miellyttävän rento lisä tilassa ja sopii erinomaisesti myös mökkimaisemiin.

Pehmeät matot

Villamaiset tuftatut kuviot tekevät Himalaja matosta kauniin katseenvangitsijan olohuoneessa. Palmikkopintainen Anna villamatto soveltuu käytettäväksi nimenomaan oleskelutiloissa. Se hylkii likaa on luonnostaan helppohoitoinen. Kauniisti kuvioitu Helmi on käsinkudottu villamatto, jonka luonnonlliset sävyt ja kohokuvio antavat matolle ihanan kodikkaan sekä ajattoman ilmeen. Line villamatto on pelkistetyn tyylikäs. Eläväpintainen materiaali ja viimeistellyt valkoiset päädyt rytmittävät tyylikkäästi maton ilmettä. Finarten Harvest juuttimatto on luonnonläheinen vaihtoehto ja tuo olohuoneen talveen mukavasti rouhean lämmintä ilmettä.

Jaa tämä juttu:
Tyylikäs puinen senkki on aikaa kestävä säilytyskaluste, joka sopii sijoitettavaksi moneen eri tilaan ja sisustustyyliin. Se tuo kodikasta lämpöä sekä ripauksen skandinaavista ilmettä sisustuksen tunnelmaan.

Suomessa Kiteen huonekalutehtaalla valmistettu Rima senkki on klassisen kaunis ja laadukas säilytyskaluste, joka sopii ruokailutilan ja olohuoneen lisäksi mainiosti myös eteiseen, jossa se tarjoaa hyvää laskutasoa arjen tavaroille sekä koriste-esineille. Materiaalina käytetty koivu antaa senkille tyylikkään ilmeen ja maanläheisen yksityiskohdan sisustukseen.

Siro muotoilu saa kivaa persoonallisuutta pyörörimoilla toteutetuista päädyistä, jotka keventävät senkin ilmettä kätkien sisällä olevat tavarat kuitenkin riittävästi piiloon. Keskellä olevat vetolaatikot tarjoavat mukavasti säilytystilaa päätyjen taakse kätkeytyvien hyllytasojen lisäksi.

Vaaleamman koivun lisäksi senkistä on saatavilla myös hieman tummempi ruskea hiekansävyinen malli, joka tuo lämpimän skandinaavisen tuulahduksen tilan ilmeeseen. Pinnassa näkyvät puun syyt tuovat kauniin yksityiskohdan ja sitovat tyylikkäästi sisustuksessa käytetyt ruskean eri sävyt keskenään.

Musta väri on aina tyylikäs vaihtoehto ja se tuo elegantin sekä näyttävän kontrastin sisustukseen. Senkillä olevat maljakot ja muut koriste-esineet nousevat myös entistä upeammin esiin tummalta pinnalta. Rima senkki on myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.

Jolina tuoli tuo perinteistä pinnatuolin muotokieltä ruokailutilan sisustukseen. Kaunis kaarevalinjainen selkänoja antaa mukavan ryhdikkään asennon istumiseen. Materiaalina käytetty massiivikumipuu kestää hyvin käytössä ja tuo puun kauniin kuvioinnin esiin. Tuoli on myynnissä Ellos -verkkokaupassa.

Luonnonvaalean sävyn lisäksi tuolista on saatavilla kauniita eri ruskean sävyjä sekä ajattoman tyylikkäät musta ja valkoinen. Tuolin muotoilu sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustukseen ja tuo miellyttävän kodikasta ilmettä tilaan.

Yhdistämällä erilaisia tuoleja keskenään ruokailuryhmästä tulee mielenkiintoisempi ja rennompi kokonaisuus. Voit hyvin myös yhdistää eri värisävyjä keskenään.

Jaa tämä juttu:
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.

Puinen lankuista tehty työpöytä tuo mukavasti rouheutta ja kontrastia sisustukseen. DTP Home Timber pöydällä on leveyttä 150 cm, joten se tarjoaa mukavasti laskutasoa tavaroille. Puun lämmin ruskea väri ja rustiikkinen ilme sopii täydellisesti skandinaaviseen sisustukseen korostaen tilan muita puisia yksityiskohtia. Kuvassa näkyvä Bloom tuoli on mainio vaihtoehto mukavan pehmeäksi, mutta riittävän jämäkäksi työtuoliksi. Tuolin kangasverhoilun harmaa väri ja tekstuuri sekä mustat metalliset jalat sopivat loistavasti yhteen puisen pöydän kanssa.

Timber pöytä on syvyydeltään 50 cm, joten se löytää hyvin paikkansa seinän vierustalta. Se on samaan aikaan näyttävän jykevä, mutta toisaalta miellyttävän siro. Timber pöytä sopii mainiosti myös sivupöydäksi olohuoneeseen tai tarjoilutasoksi ruokailutilaan. Jos kaipaat työpöydältäsi kodikkaan rouheaa ilmettä, tässä on hyvä vaihtoehto. Pöytä on myynnissä Snugg -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Sisustuksen ilmettä on helppo täydentää monikäyttöisillä jakkaroilla ja raheilla. Puujakkarat, kangasrahit ja muut eri materiaalivaihtoehdot elävöittävät kauniisti tilan tunnelmaa.

Jakkarat ja rahit ovat todella monikäyttöisiä huonekaluja, joilla on paikkansa niin olohuoneessa, makuuhuoneessa kuin eteisessäkin. Jakkarat tuovat sisustukseen aina tarpeellista laskutasoa sekä toimivat tarpeen tullen myös lisäistuimina. Näiden pienten, mutta sitäkin monipuolisempien huonekalujen avulla voit korostaa sisustuksen materiaali- ja värivalintoja tai tuoda tilaan upeaa muotokieltä. Jakkarat tuovat usein myös ripauksen rentoa kodikkuutta ja ovat helposti siirrettävissi juuri sinne missä niitä eniten tarvitaan.

Audo Copenhagen Passage rahi on tyylikäs ja modernin linjakas pinottava tammesta valmistettu jakkara, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Samanlaista muotokieltä edustaa kauniin pyöreä Northern Pal jakkara, joka sopii täydellisesti skandinaaviseen tyyliin. Nahkaverhoiltu Muuto Fiber rahi on elegantti lisä sohvan kaveriksi tai vaikkapa eteiseen.

Puu on klassinen valinta jakkaran materiaaliksi. Se luo lämpöä ja kodikasta tunnelmaa tilaan kuin tilaan. Tummaksi sävytetty tammi tai vaalea pyökki jakkarassa on loistava tapa tuoda kontrastia kalusteiden kirjoon ja sisustukseen. Eri sävyisillä puumateriaaleilla voit täydentää kokonaisuutta tai tuoda kokonaan uuden värin sisustukseen. Puun pintakuvio ja muotokieli antaa upean yksityiskohdan tilan tunnelmaan.

Massiivitiikistä valmistettu Kave Home Yumbi jakkaraa voidaan käyttää myös ulkona ja kosteissa tiloissa. Se on hurmaavan rento ja hieman mökkihenkinen valinta sisustukseen. Bloomingville Bas tuo kauniin ja lämpimän vaikutelman vaikkapa lastenhuoneessa. Se sopii mainiosti myös sivu- tai yöpöydäksi. Pastill Ines rahin istuinosa on punottua narua, joka antaa rahille erityisen miellyttävän ilmeen. Ellos Bander on klassisen kaunis, kaarevajalkainen jakkara rottinkisella istuimella.

Jakkarat ovat helppo keino täydentää tilaa, tuoda yksityiskohtien sijoitteluun syvyyttä ja korkeuseroja sekä tehdä siitä monikäyttöisempi. Jakkarat ja rahit toimivat pienten myös sohvapöytien korvikkeina. Koristeelliset muodot, nahkaverhoilu tai muu materiaali antavat kivan vivahteen puiselle jakkaralle.

Tiimalasin muotoa muistuttava rottinkijakkara tuo kauniin yksityiskohdan sisustukseen. Narusta tehty istuinosa antaa Onni jakkaralle ihanan mökkimäisen ilmeen, mutta sopii mainiosti myös kaupunkikotiin. Sika-Design Charles on tyylikäs kierrätetystä tiikistä valmistettu hieman kaarevasti muotoiltu jakkara, Parolan Rottingin Aulis rahi taas muistuttaa klassisesta riippukeinusta tuttua kuppimaista muotoilua. Helmi rottinkijakkara on kiva lisä sisustukseen ja toimii mainiosti myös yöpöytänä. HansK Bremen Lounge rahi yhdistää tyylikkäästi tammisen rungon ja mustalla nahalla verhoillun istuimen. Tummanruskea mangopuusta käsityönä valmistettu jakkara on kaikin puolin rento lisä sisustukseen tuoden ripauksen eksotiikkaa ympärilleen.

Pehmeät ja mukavat rahit ovat täydellinen lisä olohuoneeseen. Kankaisten rahien lisäksi vaihtoehtoina löytyy mm. ihania samettiverhoiltuja, nahkaisia ja ylellisen tuntuisia villakankaisia raheja. Paitsi jalkojen lepuuttamisen rahit toimivat myös hyvinä laskutasoina. Käyttämällä tarjottimia voit hyvillä mielin laskea rahin päälle myös tarjottavia.

Shepherd Sara villarahi on pehmeää villakangasta ja hyvä valinta moderniin sisustukseen. Parolan Lempeä rahi on kierrätysmateriaaleista valmistettu pelkistetyn tyylikäs valinta mihin tahansa sisustukseen. Muhkean pörröinen ja pyöreä Anno Rahka rahi taas tuo kutsuvan lämmintä ilmettä sisustukseen. AG Home & Light Sleipner nahkarahin reunoja koristevat liikuttamista helpottavat kantoremmit. Design House Stockholm Björk rahi on hieman korkeampi ja kaunis yksityiskohta tilassa. Pisaranmuotoinen musta Stilla bouclé rahi tuo kivan tumman kontrastin sisustukseen. Samettipintainen Ellos Peach rahi on hempeä samettipintainen rahi, jonka yläosassa päällystetty nappi.

Jakkaroilla ja raheilla on paljon tarjottavaa kodin sisustukseen. Materiaalit, muodot ja värit tuovat upeasti ilmettä tilojen tunnelmaan, minkä lisäksi nämä pienet huonekalut ovat helppo keino tuoda vaihtuvuutta sisustukseen. Musta Ellos Jolly jakkara on mukavasti muotoiltu, mikä tekee siitä erittäin miellyttävän isuttavan. Pastellinroosa Tolix H50 jakkara on teollishenkinen klassikko, jonka väri sopii ihanasti vaikka tytön huoneeseen. Kave Home NAX jakkara taas on niin siro, että se melkein leijuu ilmassa. Retkihenkistä tunnelmaa ja pienessä tilassa säilyvä Ferm Living Desert rahi tuo ihanan rentoa tunnelmaa. Erittäin tyylikäs pyöreä SMD Design Orbit on elegantti nahkaverhoiltu jakkara. Audo Copenhagen ML42 hurmaa kuppimaisella ja persoonallisella muotoilullaan. Hieman virastotyylistä minimalistista ilmettä sisustukseen saa Ferm Living Herman jakkaralla, jonka siro ilme syntyy kromijaloista ja tammisesta istuinosasta.

Jaa tämä juttu:
Nahkasohva tuo elegantin ja näyttävän lisän sisustukseen. Tämä jämäkkä, mutta siro ja pehmeän tuntuinen sohva on mainio valinta monenlaiseen sisustustyyliin.
Scandic Copenhagen sohva

Scandic Copenhagen on siro 3-istuttava sohva, joka on verhoiltu hyvin kulutusta kestävällä sekä aidon nahan näköisellä ja tuntuisella bonded nahalla. Siron muotokielen ansiosta sohva sopii mainiosti myös pienempään tilaan. Ohuet ja hieman korkeammat metallijalat antavat sohvalle miellyttävän ilmavan ulkonäön. Verhoiluvaihtoehtoja on neljä; 3 eri ruskean sävyä ja musta.

Scandic Copenhagen sohva verhoilu

Scandic Copenhagen on sopivan jämäkkä ja hyvä istua. Laadukas ja kestävä verhoilu sopii hyvin myös lapsiperheen elämänmenoon. Mahdolliset likatahrat voi poistaa tuoreeltaan puhtaalla liinalla ja tarvittaessa käyttää mietoa luonnollista pesuaineseosta. Sohvan tyynyt pysyvät tukevasti paikallaan, mutta ovat silti miellyttävän pehmeät käytössä.

Ruskea Scandic Copenhagen nahkasohva

Sohvan ryhdikäs, mutta silti siro muotokieli saa sen sopimaan mukaan monenlaiseen sisustustyyliin. Luonnonläheinen ruskea väri sointuu tyylikkäästi varsinkin puisten huonekalujen ja vaaleampien pintojen kanssa. Scandic Copenhagen on yhdistelmä ajatonta ja modernia ilmettä.

Scandic Copenhagen nahkasohva

Värivaihtoehdoista ruskea Kentucky 9 tuo lämpimän yksityiskohdan skandinaaviseen sisustustyyliin. Sohvan upea ilme ja olemus täydentyy entisestään sijoittamalla siihen esimerkiksi beigen sävyisiä sohvatyynyjä sekä vilttejä.

Musta Scandic Copenhagen nahkasohva

Musta Colorado 01 on väriltään vielä ajattomampi ja hieman maskuliinisempi. Musta nahkasohva on aina tyylikäs katseenvangitsija tilassa kuin tilassa. Nahkamainen pinta antaa mustalle värille hieman elävyyttä ja tekee siitä sävyltään ehkä enemmän tummanharmaan, mutta toisaalta se ei ole ihan niin jyrkkä.

Scandic Copenhagen sohvat löydät myynnissä Veke -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Kuusamon matkailukeskuksessa sijaitseva Villa Voimapolku on todella tyylikkäästi sisustustettu lomamökki, joka tarjoaa ihanaa inspiraatiota oman mökin tai kodin sisustamiseen.
Sisustusinspiraatiota mökkimaisemista olohuone

Villa Voimapolku on Kuusamossa, Rukan matkailukeskuksen alueella sijaitseva paritalo, jonka toisessa puolikkaassa sijaitseva huoneisto tarjoaa tyylikkäät puitteet lomailuun. Sisustus henkii lämmintä ja sopivan modernia mökkitunnelmaa, jossa luonnonläheiset ruskeat värisävyt sekä runsaat puupinnat ovat pääroolissa. Suurista ikkunoista avautuvat näkymät ympäröivään luontoon kruunaavat sisustuksen tunnelman ja tarjoavat ihasteltavaa ympäri vuoden.

Kotikin voi tuntua mökiltä

Tämän mökin sisustuksesta saa paljon hyviä inspiraatioita oman mökin ja kodin sisustamiseen, varsinkin jos kaipaat jotain muuta kuin pelkistettyjä vaaleita pintoja. Tarkemmin huoneistoon ja sen sisustukseen voit tutustua kohteen vuokrasivuilla. Tiedä vaikkapa innostuisit varaamaan itsellesi loman tästä upeasta lomapaikasta!

Olohuone, ruokailutila ja keittiöt yhdistyvät viihtyisäksi kokonaisuudeksi, mikä on tietenkin omiaan lomakohteessa, jossa vietetään tiiviisti aikaa yhdessä. Toisaalta sama pätee kyllä ihan perinteiseen arkiasumiseen. Jostain syystä perheen jäsenet tuppaavat kovin usein hakeutumaan keittiöpöydän ääreen tekemään omia askareitaan.

Sisustuksen tasapaino syntyy väreistä

Suuri kulmasohva tasapainoilee värinsä puolesta seinäpintojen ja hieman vaaleamman sävyisen lattian kanssa. Verhoilun kevyt tekstuuri yhdistyy upeasti saman värisen maton kanssa, joita löytyy myös muualta tilasta. Ruokailutilan tuolien ja keittiökaappien harmaan eri sävyt tulevat esiin myös viltissä, ikkunapuitteissa sekä huoneiden tummissa ovissa. Yleisvaikutelma on todella tasapainoinen.

Tunnelma ja tyyli jatkuu yhtenäisenä myös makuuhuoneiden puolelle. Vino katto antaa mukavasti syvyysvaikutelmaa ja nostaa huonekorkeutta. Katto on seinäpintoja hieman vaaleampi, joka keventää yleisilmettä eikä syö liikaa valoa. Kattoon upotetut spotit ovat mainio valinta yleisvalaistukseksi.

Kun kyse on tilapäistä majoitusta tarjoavasta paikasta, on säilytystilaa tietysti hieman rajoitetummin verrattuna normaalin kotiin. Toisaalta oman kodin asumisessakin kannattaa tarkkaan miettiä, voiko säilytysratkaisuita optimoida jollain tapaa, jotta se ei syö liikaa tilaa makuuhuoneista ja oleskelutiloista.

Upeista luontomaisemista on syytä ottaa kaikki ilo irti. Yläkerran oleskelunurkkaus toimii viihtyisänä lukunurkkauksena tai omana rauhottumispaikkana. Raskaan sohvan sijaan tilasta löytyy kaksi muhkeaa nojatuolia sekä lämpöä tilaan tuova pehmeä pyöreä matto ja rahi. Huomaa myös taulun graafinen ilme seinällä. Sen värity soinutavat täydellisesti sisustukseen. Sijoittelu seinävalaisimen alapuolelle nostaa myös taulun entistä näyttävämmin esiin.

Yläkerran oleskelunurkkauksessa voi ihastella upeista maisemista ja ottaa hetken omaa aikaa. Kaksi muhkeaa nojatuolia tarjoavat täydellisen paikan rentoutumiseen yksin tai ystävän seurassa. Pyöreä matto ja rahi tuovat lisälämpöä tilaan. Seinävalaisimen alle, sopivasti valokeilaan sijoitettu taulu hehkuu kauniisti sisustuksen värimaailmaa.

Kylpyhuoneessa moderni ilme syntyy suurista harmaista seinälaatoista, pitkästä allastasosta sekä taustavalaistusta peilistä. Allastason alapuolelle jäävä tila on hyödynnetty sijoittamalla sinne avohylly, jossa mahtuu säilyttämään esimerkiksi pyyhkeitä ja muuta tarpeistoa.

Tämä upea talo on osoitus siitä, että mökkikohteen voi sisustaa monella tapaa, myös siten kuin se olisi koti arkikäytössä. Tästä kohteesta saa paljon hyvää inspiraatiota oman kodin ja mökin sisustamiseen. Mikäli loma Rukan kauniissa maisemissa kiinnostaa tai kaipaat hieman hengähdystaukoa arjesta, kurkista ihmeessä kohteen sivuille ja varaa lomasi Rukalta.

Kuvat lomarengas.fi

Jaa tämä juttu:
Taimi-huonekalut on valmistettu laadukkaasta ja sertifioidusta pohjoisen männystä. Valikoimaan kuuluu säilytyskalusteita ja pöytiä.
Veken Taimi -kalustesarja

Taimi senkki on täydellinen valinta osaksi skandinaavista sisustusta. Materiaalina käytetty mänty kestää aikaa ja elää kauniisti sisustuksen mukana. Senkin voi halutessa kiinnittää seinään, jolloin se tuo entisestään syvyyttä ja ilmavuutta ympäröivään tilaan. Taimi -senkin sisälle kätkeytyy mukavasti säilytystilaa. Kunkin oven takana on yksi korkeussäädettävä hylly.

Taimi -ruokapöydän kaksi jalkaa antavat pöydälle persoonallisen ja tukevan ilmeen. Jalkoja kiertävä rimamainen pinta antaa kivan yksityiskohdan sekä viimeistellyn ilmeen. Kuvan ovaalin muotoisen mallin lisäksi pöydästä on saatavilla pienempi pyöreä vaihtoehto. Luonnonruskean lisäksi voit valita hiilinharmaan värin mikäli kaipaat ruokailutilaan hieman lisää kontrastia ja tummaa väriä.

Veke Taimi kaappi

Taimi -kaappi on tyylikäs säilytyskaluste ruokailutilassa. Se toimii loistavana säilytyspaikkana juhla-astioille ja muille ruokailutilan tavaroille. Tämän lisäksi kaapin päälle saa tietysti esiin myös tilan tyyliin sopivia koriste-esineitä kuten maljakoita tai valaisimia.

Kaikki Taimi -huonekalut myynnissä Veke -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Swedese Lamino Duality pöytä ja jalkarahi tuovat skandinaavisata tyylikkyyttä sisustukseen. Materiaalina käytetty tammi, yhdistettynä pehmeään nahkaan luo upean ilmeen näille ajattomille huonekaluille.
Swedese Duality pöytä ja jalkarahi

Swedese Lamino Duality pöytä on tyylikäs tammesta valmistettu huonekalu, joka täydentää upealla tavalla skandinaavista sisustusta. Yksi pöydän kolmesta jalasta on valkoinen, mikä antaa pöydälle persoonallisen ja hauskankin vivahteen. Vaihtoehtoisesti voit valita pöydän myös mustalla korostuksella. Lamino Duality pöytä on tyylikäs valinta sohvan kaveriksi, eteistilaan tai muuten vaan laskutasoksi koriste-esineille ja arjen tavaroille.

Samaan Lamino Duality sarjaan kuuluva jalkarahi noudattelee kaarevaa muotokieltä ja tammen kaunista ilmettä. Tehosteväreinä käytetty musta ja valkoinen ovat todella ajattomia, minkä ansiosta huonekalut kulkevat pitkään sisustuksen mukana. Jalkarahin istuinosa on päällystetty miellyttävän nahalla, joka viimeistelee rahin elegantin ilmeen. Täydellinen Swedese Lamino Duality nojatuolin kanssa, mutta toimii myös sellaisenaan esimerkiksi makuuhuoneessa.

Tuotteet myynnissä Nordic Nest -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu: