Tagi: Tine K

Leppoisaa safaritunnelmaa sisustukseen

tine-k-home-olohuone

Tine K Home sisustustuotteiden valikoimasat löytyy tälle vuodelle rentoa safarimaista tunnelmaa. Bambuista valmistettuja korit ja kassit tuovat sisustukseen tarpeellista säilytystilaa ja luonnonläheiset juuttimatot pitävät huolen kodikkaasta ilmeestä.

tine-k-home-makuuhuone

Kodikkuus ja rento fiilis huokuvat myös näistä tunnelmakuvista, jotka on helppo yhdistää kesäiseen mökkimaisemaan ja lomailuun. Toisaalta yhtä hyvin voit nauttia safarihenkeä sykkivistä sisustuselementeistä myös kotiympäristössä.

tine-k-home-sisustus

Pehmeitä ja konstailettomia tekstiileitä ja kuoseja. Bambun ihana olemus on kuin kotimainen metsämiljöö terästettynä lämpimällä eksotiikalla. Virittäydy kesätunnelmaan ja tuo kotiin pala safaria. Tine K Home tuotteita voit ostaa Nougat -verkkokaupasta.

Kuvat tinekhome.com

Lyhtyjä syysiltaan

tinekhome-lyhdyt

Syysiltojen pimeyden saadessa otetta aurinkoisista kesäpäivistä on aika käpertyä viltin alle nautiskelemaan kupillinen lämmintä teetä ja nauttia kynttilänvalon luomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Tine K Homen lyhtyvalikoimasta löytyy ihania lyhtyjä niin terassille, eteiseen kuin olohuoneeseen.

tinekhome-lyhdyt2

Pelkistetyn malliset tai astetta koristeellisemmat lyhdyt ovat ehdoton osa pitkän syksyn ja talven sisustusta terassilla ja myös kodin sisätiloissa. Kurkista Tine K Home -verkkokaupan valikoimaan ja ihastu.

Kuvat tinekhome.com

Tine K Home bambuhuonekalut

Tine K Homen bamburunkoiset kalusteet näyttävät rennoilta ja antavat hyvää kontrastia sisustukseen. Ne sopivat niin urbaaniin city-asuntoon kuin mökkimaisemaankin. Lattialla nojaava teline tuo mieleen itämaiset bungalowihotellit. Telineessä voi kuivata vaikkapa pyyhkeitä. Kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin tuotevalikoimaan Tine K Home -verkkokaupassa.

Kuvat tinekhome.com

Sisusta lasipurkeilla

Olipa kyse sitten lähestyvästä joulusta tai yleisesti kodin koristelemisesta ja sisustamisesta, tässä mainio idea. Hanki eri kokoisia lasipurkkeja ja täytä ne luonnosta löytyneillä kävyillä, oksilla, lehdillä, kukilla tai muilla jotka värinsä puolesta sopivat ajanjaksoon ja muun sisustuksen väreihin. Jouluna lasipurkkeihin sopivat mainiosta joulupallot, karkkikepit yms. Olisiko lasipurkista jopa joulukalenteriksi. Joka päivälle purkissa odottaa yllätys sen saajalle. Maalaa purkkiin numerot 1-24 ja ruksaile joulun lähestyessä. Ideoita lasipurkkien hyödyntämiseen on vaikka kuinka – kokeile rohkeasti.  Tutustu tarkemmin kuvan rekvisiittaan ja vastaaviin tunnelmiin Tine K -verkkosivuilla.

Kuva tinekhome.dk

Rento ja valoisa olohuone

Tässä valoisassa ja kotoisassa olohuoneessa on lämmin tunnelma, vaikka värimaailma onkin hyvin vaalea . Katossa olevat parrut rentouttavat kokonaisuutta ja tekevät siitä sopivan maalaismaisen. Pehmeät sohvat ja valinnanvara istuinpaikkojen suhteen luovat viihtyisyyttä ja näin tila toimii hyvin suurellekin seurueelle. Sisustuksessa on käytetty Tine K:n sisustustuotteita ja kuva itsessään onkin suunnittelijan itsensä kotoa. Tutustu tarkemmin Tine K -verkkosivuilla.

Kuva tinekhome.dk

Tine K:n keittiössä

Miellyttävää ja kotoisaa tunnelmaa. Sopiva sekoitus moderneja pintoja mukavilla tekstuureilla ja tekstiileillä.

Ruokailutilasta löytyy pitkä valkoinen pöytä, jonka ympärille mahtuu isompikin porukka. Tutustu tarkemmin Tine K -verkkosivuilla, mistä löydät lisää kuvia hänen kodistaan.

Kuvat tinekhome.dk


Woodnotes
K tuoli käsinojillaOsta

Iittala
Teema lautanenOsta

Louis Poulsen
VL45 Radiohus valaisinOsta

Menu
Bottle maustemyllytOsta

Normann Copenhagen
Rise seinävalaisinOsta

Muuto
The Dots ripustimetOsta

Secto Design
Octo 4240 valaisinOsta

Hay
Hee tuoliOsta
Kartell Componibili laatikosto
Kartell
Componibili laatikostoOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta
Vitra Eames RAR keinutuoli
Vitra
Eames RAR keinutuoliOsta
String Pocket hylly
String
Pocket hyllyOsta
Artek A331 valaisin
Artek
A331 valaisinOsta
House Doctor Block matto
House Doctor
Block mattoOsta

Inspiroidu lisää

Tyylikäs kaksio kahdessa tasossa

Tämä kahteen tasoon jakautuva 64 neliöinen kaksio hurmaa ennen kaikkea suurella yli 4-metrisellä huonekorkeudellaan ja upeilla sisäpihalle...
Kartell Battery valaisin
Kartell
Battery valaisinOsta
Swedese Tree naulakko
Swedese
Tree naulakkoOsta
Artek Aalto tarjoiluvaunu
Artek
Aalto tarjoiluvaunuOsta
Vitra Eames DAW tuoli
Vitra
Eames DAW tuoliOsta
House Doctor Kupla valaisin
House Doctor
Kupla valaisinOsta
Kartell Masters tuoli
Kartell
Masters tuoliOsta
Hay tarjotinpöytä musta
Hay
tarjotinpöytä mustaOsta
Artek Aalto A110 valaisin
Artek
Aalto A110 valaisinOsta
Marimekko mukit
Marimekko
Oiva astiatOsta
Normann Copenhagen Tablo pöytä
Normann Copenhagen
Tablo pöytäOsta