Tine K

Leppoisaa safaritunnelmaa sisustukseen

tine-k-home-olohuone

Tine K Home sisustustuotteiden valikoimasat löytyy tälle vuodelle rentoa safarimaista tunnelmaa. Bambuista valmistettuja korit ja kassit tuovat sisustukseen tarpeellista säilytystilaa ja luonnonläheiset juuttimatot pitävät huolen kodikkaasta ilmeestä.

tine-k-home-makuuhuone

Kodikkuus ja rento fiilis huokuvat myös näistä tunnelmakuvista, jotka on helppo yhdistää kesäiseen mökkimaisemaan ja lomailuun. Toisaalta yhtä hyvin voit nauttia safarihenkeä sykkivistä sisustuselementeistä myös kotiympäristössä.

tine-k-home-sisustus

Pehmeitä ja konstailettomia tekstiileitä ja kuoseja. Bambun ihana olemus on kuin kotimainen metsämiljöö terästettynä lämpimällä eksotiikalla. Virittäydy kesätunnelmaan ja tuo kotiin pala safaria. Tine K Home tuotteita voit ostaa Nougat -verkkokaupasta.

Kuvat tinekhome.com

Lyhtyjä syysiltaan

tinekhome-lyhdyt

Syysiltojen pimeyden saadessa otetta aurinkoisista kesäpäivistä on aika käpertyä viltin alle nautiskelemaan kupillinen lämmintä teetä ja nauttia kynttilänvalon luomasta lämmöstä ja tunnelmasta. Tine K Homen lyhtyvalikoimasta löytyy ihania lyhtyjä niin terassille, eteiseen kuin olohuoneeseen.

tinekhome-lyhdyt2

Pelkistetyn malliset tai astetta koristeellisemmat lyhdyt ovat ehdoton osa pitkän syksyn ja talven sisustusta terassilla ja myös kodin sisätiloissa. Kurkista Tine K Home -verkkokaupan valikoimaan ja ihastu.

Kuvat tinekhome.com

Tine K Home bambuhuonekalut

Tine K Homen bamburunkoiset kalusteet näyttävät rennoilta ja antavat hyvää kontrastia sisustukseen. Ne sopivat niin urbaaniin city-asuntoon kuin mökkimaisemaankin. Lattialla nojaava teline tuo mieleen itämaiset bungalowihotellit. Telineessä voi kuivata vaikkapa pyyhkeitä. Kannattaa ehdottomasti tutustua tarkemmin tuotevalikoimaan Tine K Home -verkkokaupassa.

Kuvat tinekhome.com

Sisusta lasipurkeilla

Olipa kyse sitten lähestyvästä joulusta tai yleisesti kodin koristelemisesta ja sisustamisesta, tässä mainio idea. Hanki eri kokoisia lasipurkkeja ja täytä ne luonnosta löytyneillä kävyillä, oksilla, lehdillä, kukilla tai muilla jotka värinsä puolesta sopivat ajanjaksoon ja muun sisustuksen väreihin. Jouluna lasipurkkeihin sopivat mainiosta joulupallot, karkkikepit yms. Olisiko lasipurkista jopa joulukalenteriksi. Joka päivälle purkissa odottaa yllätys sen saajalle. Maalaa purkkiin numerot 1-24 ja ruksaile joulun lähestyessä. Ideoita lasipurkkien hyödyntämiseen on vaikka kuinka – kokeile rohkeasti.  Tutustu tarkemmin kuvan rekvisiittaan ja vastaaviin tunnelmiin Tine K -verkkosivuilla.

Kuva tinekhome.dk

Rento ja valoisa olohuone

Tässä valoisassa ja kotoisassa olohuoneessa on lämmin tunnelma, vaikka värimaailma onkin hyvin vaalea . Katossa olevat parrut rentouttavat kokonaisuutta ja tekevät siitä sopivan maalaismaisen. Pehmeät sohvat ja valinnanvara istuinpaikkojen suhteen luovat viihtyisyyttä ja näin tila toimii hyvin suurellekin seurueelle. Sisustuksessa on käytetty Tine K:n sisustustuotteita ja kuva itsessään onkin suunnittelijan itsensä kotoa. Tutustu tarkemmin Tine K -verkkosivuilla.

Kuva tinekhome.dk

Tine K:n keittiössä

Miellyttävää ja kotoisaa tunnelmaa. Sopiva sekoitus moderneja pintoja mukavilla tekstuureilla ja tekstiileillä.

Ruokailutilasta löytyy pitkä valkoinen pöytä, jonka ympärille mahtuu isompikin porukka. Tutustu tarkemmin Tine K -verkkosivuilla, mistä löydät lisää kuvia hänen kodistaan.

Kuvat tinekhome.dk

Vuokramökit Suomessa

Vuokraa mökki tai huvila ja lähde nauttimaan kesästä rentouttaviin maisemiin. Parhaat mökit varataan nyt!