Search
Close this search box.

Vipp

vipp-keittio

Tanskalainen Vipp lienee monelle tuttu heidän valmistamastaan roskakorista, jonka vuosikymmeniä säilynyt muotokieli on näkynyt niin kodeissa kuin julkisissa tiloissakin. Nyt Vipp on tuonut markkinoille myös keittiökonseptin, jossa asiakas voi räätälöidysti valita omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan keittiökokonaisuuden.

vipp-keittio-valkoinen

Kokonaisuus rakentuu kolmesta eri päämoduulista, joihin kuuluvat saareke, laiteintegroinnit sisältävä kaapisto sekä seinustalle sijoitettava pöytätaso. Värivaihtoehtoina näillä linjakkaille ja laadukkaista materiaaleista toteutetuille keittiöille löytyvät musta ja valkoinen. Tyyliltään Vipp -keittiöt ovat ajattoman tyylikkäitä ja palvelevat pitkään.

vipp-keittio-saareke

Saarekkeet ovat vakiinnuttaneet paikkansa osana keittiöiden suunnittelua. Viime aikoina saarekkeisiin upotettavat toiminnallisuudet ovat entisestään monipuolistaneet niiden käyttöarvoa ja vaihtoehtoista asettelua keittiön eri toiminnoille. Paitsi työtasona, saareke toimii myös mainiona säilytyskalusteena.

vipp-keittio-moduuli

Keittiömoduulit taipuvat myös isomman tilan tarpeisiin.

vipp-keittio-kokonaisuus

Tutustu tarkemmin Vipp -keittiöihin valmistajan verkkosivuilla.

Kuvat vipp.com

Jaa tämä juttu:

Kylpyhuoneen sisustustavaroista useille tuttu Vipp lanseeraa uudenlaisen tavan suunnitella keittiökokonaisuuksia. Eri kokoisista ja käyttäjän tarpeiden mukaan muuntuvista moduuleista yhdistelet helposti tilan mahdollistaman keittiökokonaisuuden. Erittäin loistava vaihtoehto palvelemaan tilapäisiä ja usein muuntuvia keittiötarpeita, esimerkiksi kesämökillä. Tutustu tarkemmin mahdollisuuksiin Vipp -verkkosivuilla.

Kuvat vipp.com

Jaa tämä juttu:

Vipp tuotteista löydät ihanan raikkaita sävyjä kylpyhuoneen iloksi. Tuotteiden iloinen muoto tuo kodikkuutta ja tyylikkyyttä tilaan. Vipp tuotteita myyvät hyvin varustetut kodinsisustusliikkeet. Voit myös tiedustella valikoimaa tarkemmin sisustusliike Spaziosta.

Kuva vipp.com

Jaa tämä juttu: