Baarituolit

Istuinosan kirkas akryylimuovi ja kulmikkaasti muotoiltu kiiltävä teräksinen jalkosa muodostavat todella modernin näköisen baarijakkaran, joka kelpaa vaativampaankin blingbling makuun. Tai toisaalta miten olisi astetta rennompi polkupyörän satulasta tehty istuinosa + polkimet jaloilla yhdistelmä?

Tämä kauniisti kiemurteleva baarituoli on saatavilla kirkkaan lisäksi valkoisena, joka on ilmeeltään hieman hillitympi. Baarituoleja löytyy todella moneen makuun, joten kannattaa rauhassa käydä vaihtoehtoja läpi. Kuvissa näkyvien tuolien valmistaja on italialainen Colico. Kannattaa myös käydä kurkistamassa Pedralin valikoimaan.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.