Search
Close this search box.

Beige makuuhuone

milla-alftan-beige-makuuhuone

Vaaleat ja harmoniset sävyt sopivat makuuhuoneeseen. Ne luovat viileän ja rauhallisen tunnelman, joka edesauttaa rauhoittumaan ja nauttimaan paremmista unista. Tämän upean makuuhuoneen on loihtinut sisustussuunnittelija Milla Alftan. Mittatilaustyönä tehty sängynpääty tuo tilaan luksusmaista ylellisyyttä ja käytännön mukavuutta. Pehmeään ja korkeaan sängynpäätyyn on mukava nojailla lukiessa kirjaa. Helposti kohdistettavat valaisimet ovat myös järkevä valinta yövaloiksi. Meikkauspöydät ja vaatesäilytys on tässä tilassa sijoitettu sängyn takana olevan väliseinän taakse.

Kuva Milla Alftan / alftan.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Riutalla pussilakanat
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke