Beige makuuhuone

milla-alftan-beige-makuuhuone

Vaaleat ja harmoniset sävyt sopivat makuuhuoneeseen. Ne luovat viileän ja rauhallisen tunnelman, joka edesauttaa rauhoittumaan ja nauttimaan paremmista unista. Tämän upean makuuhuoneen on loihtinut sisustussuunnittelija Milla Alftan. Mittatilaustyönä tehty sängynpääty tuo tilaan luksusmaista ylellisyyttä ja käytännön mukavuutta. Pehmeään ja korkeaan sängynpäätyyn on mukava nojailla lukiessa kirjaa. Helposti kohdistettavat valaisimet ovat myös järkevä valinta yövaloiksi. Meikkauspöydät ja vaatesäilytys on tässä tilassa sijoitettu sängyn takana olevan väliseinän taakse.

Kuva Milla Alftan / alftan.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.