Search
Close this search box.

BoConcept Milos

Kuvassa BoConceptin Milos sohva. Moderni ja kaunis, joka valkoisena antaa mahdollisuuksia tekstiilien kanssa. Huomaa miten ihanasti sininen nukkamatto, tyyny ja taustalla samalla sinisen sävyllä maalattu seinä hellivät katsojan silmää. Juuri tämän takia valkoinen on mahtava väri. Sen rinnalle voit luoda vaihtuvia värimaailmoita pienillä muutoksilla ilman kalusteiden uusimista.

Milos sohvasta saat muodostettua suurenkin sohvaryhmän vaativankin tilan tarpeisiin.

Moduulisohvien etuja. Voit muokata ja kasvattaa sohvaryhmää tilan tarpeiden kasvaessa. Tässä mukava lemmenpesä, jossa yhdistettynä kaksi kulmaosaa.

Oletko sittenkin värien ystävä? Milos sohva on saatavilla myös sinisen ja oranssin raikkaissa sävyissä. Näillä taiot olohuoneestasi todellisen väriläiskän. Katso lisää mahdollisuuksia BoConcept -verkkosivuilta.

Kuvat boconcept.fi

Jaa tämä juttu:
Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu
Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu on ihanan rento ilmestys olohuoneessa sekä muualla sisustuksessa. Se löytää paikkansa myös parvekkeelta tai terassilta.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Upeita huonekaluja ja muita designesineitä nyt huikealla alenuksella. Lahjo itsesi tai yllätä ystäväsi.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson