Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Cammeo säilytysrasia

Louise Campbellin suunnittelemat Cammeo rasiat ovat hauska lisä sisustuksessa. Posliinista valmistettujen rasioiden ympäri voit kietoa värikkään nauhan ja näin muistat helposti missä rasiassa säilytät mitäkin. Ostaessasi saat rasian mukana kuusi eri väristä kuminauhaa, joilla saat helposti tuettua muussa sisustuksessa käytettyä värimaailmaa. Rasiasta on tarjolla kolme eri kokoa. Myynnissä FinnishDesignShop -verkkokaupassa

Kuva valmistajan

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.