Search
Close this search box.

Casa do Conto

casadoconto1

Portugalin Portossa sijaitseva Casa do Conto tarjoaa upeita elämyksiä ja artisteille mahdollisuuksia esitellä töitään. Kaiken tämän lisäksi talo tarjoaa majoitusvaihtoehdon hyvin mielenkiintoisessa ympäristössä.

casadoconto2

Huoneiden sisustus on teollisen yksinkertaista ja pääroolia näyttelevätkin huonetta kiertävät harmaat betonipinnat.

casadoconto3

Vastakohtana vaaleille pinnoille aukeaa värikäs kaupunkielämä suuren lasioven takaa.

casadoconto4

Viimeistään nukkumaan mennessä huomaa kattoon tehdyt numero- ja tekstikoristelut. Ylellinen kultakehyksinen peili on upea lisää ja huoneen ehdoton katseenvangitsija.

casadoconto5

Sängyn takaa löytyy kompakti kylpytila aamu- ja iltatoimia varten. Tarkemmin talon historiaan, ideaan huonetarjontaan voit tutustua Casa do Conto -verkkosivuilla.

Kuvat casadoconto.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Villipedot ja Selviytyjät lakanat
Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson