Copenhague tuoli ja baarijakkara

copenhague-tuoli

Copenhague tuoli sopii mainiosti ruokapöydän ääreen. Rohkeampi sisustaja tuo pöydän ääreen vaikka eri värisiä tuoleja luomaan hieman rohkeempaa ilmettä. Tuoli sopii mainiosti myös Copenhague-kalustesarjan työpöydän ääreen työtuoliksi tai miksei vaikkapa eteiseen sellaisenaan

copenhague-baarijakkara

Samaisen kalustesarjan baarijakkara noudattelee muotoilussaan Hayn kalusteille ominaisia piirteiä. Yksinkertaisen kaunista muotoilua, ja materiaalina tietenkin puu. Copenhague baarijakkara antaa mukavaa vastapainoa kiiltäville materiaaleille esimerkiksi keittiön saarekkeen äärellä. Kaikki Copenhague-malliston tuotteet ovat myynnissä Finnish Design Shopissa

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.