Search
Close this search box.

Copenhague tuoli ja baarijakkara

copenhague-tuoli

Copenhague tuoli sopii mainiosti ruokapöydän ääreen. Rohkeampi sisustaja tuo pöydän ääreen vaikka eri värisiä tuoleja luomaan hieman rohkeempaa ilmettä. Tuoli sopii mainiosti myös Copenhague-kalustesarjan työpöydän ääreen työtuoliksi tai miksei vaikkapa eteiseen sellaisenaan

copenhague-baarijakkara

Samaisen kalustesarjan baarijakkara noudattelee muotoilussaan Hayn kalusteille ominaisia piirteiä. Yksinkertaisen kaunista muotoilua, ja materiaalina tietenkin puu. Copenhague baarijakkara antaa mukavaa vastapainoa kiiltäville materiaaleille esimerkiksi keittiön saarekkeen äärellä. Kaikki Copenhague-malliston tuotteet ovat myynnissä Finnish Design Shopissa

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Jolina ruokapöydän tuoli
Puiset pinnatuolit sopivat upeasti ruokapöydän ääreen. Niitä voi hyvin käyttää myös kodin työpisteellä.
Parolan Rottinki Sirkka riippukeinu on ihanan rento ilmestys olohuoneessa sekä muualla sisustuksessa. Se löytää paikkansa myös parvekkeelta tai terassilta.
Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke