DW Sauna

Lontoolainen suunnittelutoimisto Denizen Works toteutti Ahvenanmaalla sijaitsevalle pihapiirille liikuteltavan saunarakennuksen mahdollistaen täten sen sijoittamisen aivan veden tuntumaan. Yleisestihän saunan rakentaminen liian lähelle rantaa on nykylainsäädännössä kiellettyä, mutta tällainen mobiili ratkaisu onkin toinen juttu.

Mikäli jäät kantavat ja mökkeily maistuu myös talvisaikaan, niin halutessaan tämän 6 neliömetrin kokoisen saunapömpelin saa siirrettyä vaikkapa järven jäälle. Siitä vaan sitten pulahtamaan avantoon ja takaisin lauteille lämmittelemään. Lisää saunasta voit lukea suunnittelijan verkkosivuilta.

Kuvat denizenworks.com

2 KOMMENTIT

  1. Valitettavasti toimitus ei ole päässyt kokeilemaan millaiset löylyt tästä kyseisestä saunasta irtoaa. Tosin ilma ainakin vaihtuu halutessa riittävällä tasolla, joten hikikoppisaunaksi tästä ei ole. Varmasti siis hyvin tunnelmalliset ja tarvittaessa kipakatkin löylyt.

  2. Mielettömän hyvä idea. Saako siellä hyvät löylyt? Se on kuitenkin se tärkein juttu. Näyttää ainakin päällisin puolin, että voisi saadakin. Inhoan niitä pieniä hikikoppeja asuntojen yhteydessä, joita saunaksi sanotaan. Meillä on mökillä savusauna, josta voi lukea lisää blogistamme http://www.homeinfinland.com

Comments are closed.