Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Dylan sänky

Dylan on Andrea Lucatellon Cattelan Italialle suunnittelema sänky, joka kiinnittää katsojan huomion ja herättää sopivasti ihmetystä. Se näyttää leijuvan ilmassa, mutta siinä on kuitenkin normaaliin tapaan neljä jalkaa.

Innovattivinen muoto helpottaa hieman myös sängyn alta siivoamista, mutta ennen kaikkea se tuo omaleimaisen lisän makuuhuoneen sisustukseen ja ilmeeseen.  Kuvasta ei voi olla huomaamatta kaunista kristallivalaisinta, joka säteilee tunnelmaa ja arvokkuutta. Cattelan Italian tuotevalikoimaa edustaa sisustusliike Spazio.

Kuvat cattelanitalia.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.