Finarte Dyyni, Huvila, Saaristo ja Tie matot

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.
Finarte Dyyni matto

Finarte Dyyni matto sopii loistavasti suomalaiseen sisustusmaisemaan. Materiaalina käytetty 100% kierrätetty puuvilla tuntuu mukavalta jalkojen alla ja tuo kodikkuutta tilaan. Kuosin orgaaninen kuvio on rento lisä sisustukseen ja se antaa kivan kontrastin esimerkiksi moderniin pelkistettyyn sisustustyyliin. Kuosin on suunnittelijakaksikko Saana ja Olli käsialaa.

Finarte Dyyni matto puuvilla

Dyyni matosta on saatavilla eri kokovaihtoehtoja. Kapeampi malli sopii loistavasti vaikkapa keittiösaarekkeen ääreen rytmittämään tilan ilmettä. Värimaailmaltaan rauhallinen beigen ja mustan yhdistelmä löytyy itsensä monenlaisesta sisustuksesta.

Finarte Huvila, Saaristo ja Tie matot

Tie maton sileän puuvillapinnan päälle on kudottu kulmikkaita kuvioita, jotka antavat matolle oman leikkisän ulottuvuuden. Marianne Huotarin suunnittelema Saaristo villamatto on lämmin ja pehmeä vaihtoehto olohuoneeseen. Kuosista löytyy suomalainen saarien ja luotojen täyttämä saaristomaisema. Perinteistä räsymattoa muistuttava ruskeiden ja turkoosien raitojen täyttämä Huvila matto on oiva valinta esimerkiksi mökkimaisemiin.

Finarte Huvila matto

Huvila matosta löytyy eri värivaihtoehtoja, joissa kaikissa on maanläheiset lämpimät sävyt. Inspiroidu lisää ja ihastu Finarten upeisiin mattovaihtoehtoihin Finnish Design Shop -verkkokaupassa.

Tutustu myös