Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Fine kaappi

Fine kaappi on tyylikäs säilytyskaluste kotiin. Se on tyylikäs osa tilan sisustusta ja sopii esimerkiksi eteiseen tai olohuoneeseen

Fine kaappi on tyylikäs säilytyskaluste kotiin. Se on tyylikäs osa tilan sisustusta ja sopii esimerkiksi eteiseen tai olohuoneeseen. Fine kaapissa on neljä ovea, mikä tekee tavaroiden järjestelystä helppoa ja auttaa pitämään olohuoneessa lojuvat kirjat, lehdet ja muut arkiset tavarat järjesteyksessä. Kaapin korkeat metallijalat antavat kaapille ilimavan ja kevyen ilmeen.

Kullanväriset metallivetimet tuovat kaappiin ripauksen luksusta ja antavat siell sopivan hienostuneen ilmeen. Fine kaappi tarjoaa runsaasti tilaa erilaisten tavaroiden säilytykseen.

Fine kaappi löytää paikkansa myös ruokailutilasta vitriinikaappina. Se tarjoaa myös mukavasti laskutasoa maljakoille ja muille koriste-esineille. Makuuhuoneessa siinä voi säilyttää liinavaatteita ja paljon muuta. Hillityn beigen lisäksi kaappi on saatavilla eleganttina tummansinisenä.

Voit ostaa Fine kaapin Veke -verkkokaupasta.

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Säilytyskalusteet kuuluvat olennaisena osana kodin sisustukseen. Säilytystilan lisäksi ne voivat olla tyylikkäitä yksityiskohtia, jotka täydentävät muotoilullaan ja väreillään sisustuksen muita elementtejä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Tyylikäs puinen senkki on aikaa kestävä säilytyskaluste, joka sopii sijoitettavaksi moneen eri tilaan ja sisustustyyliin. Se tuo kodikasta lämpöä sekä ripauksen skandinaavista ilmettä sisustuksen tunnelmaan.