Search
Close this search box.

Finlaysonin eläinaiheiset pussilakanat ja kodintekstiilit

Finlaysonin eläinaiheiset lakanat tuovat ihanan lempeää ja kodikasta tunnelmaa makuuhuoneeseen. Rauhallinen mustavalkoinen värimaailma sopii hyvin mukaan monenlaiseen sisustustyyliin sekä kotiin että mökkimaisemiin.

Finlayson Villipedot kuosissa rennon raukeat kettu ja pupu köllöttelevät sopusoinnussa ilman huolen häivää. Tämä Jenna Kunnaksen käsialaa oleva ihana piirros metsäeläimistä sopii täydellisesti makuuhuoneen rentoon tunnelmaan. Pussilakanasta on saatavilla myös parivuoteen leveämpi malli, joka entisestään korostaa näitä hurmaavia otuksia. Samaa tyyliä on Kunnaksen toinen Selviytyjät nimellä kulkeva pussilakana, jossa koira ja kissa makoilevat leppoisasti toisiinsa käpertyneinä.

Karhu ja siili muodostavat hauskan kaksikon, jotka kurkkivat veikeästi toisiaan. Nämä makoisasti makailevat eläimet myöhäilevät pussilakanasetin tyynyliinassa hymyissä suin. Tai miten olisi lakanan reunalla kurkisteleva pupu tai ylhäisessä yksinäisyydessään onnellisesti uinuva siili. Voiko näihin olla ihastumatta?

Kaikki eläinteeman pussilakanat on valmistettu korkealaatuisesta puuvillapalttinasta, joka on helppohoitoinen materiaali ja tuntuu miellyttävältä iholla. Se kestää myös hyvin kulutusta ja korkeatkin pesulämpötilat. Lakanoiden toinen puoli on yksivärinen harmaa.

Jos haluat tuoda sisustukseen lisää näitä ihania Jenna Kunnaksen suunnittelemia kuoseja, niin saatavilla on myös käsi- ja kylpypyyhkeitä, joiden mustavalkoinen väritys sopii mukaan oikeastaan mihin tahansa sisustustyyliin. Löydä omat suosikkisi ja piristä kodin tai mökin tunnelmaa ihanilla eläinkuoseilla. Tuotteet myynnissä Finlayson -verkkokaupassa.

Kuvat finlayson.fi

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Sisustuksen valkoiset yksityiskohdat
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke