Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Groteski kylpyhuone

Jylhä, luonnonläheinen kivi yhdistyy mainiosti moderniin, yksinkertaiseen muotoiluun. Harvalla meistä on mahdollisuus rakentaa kylpyhuonetta kiviseinien sisään, mutta tämä kuva onkin enemmän inspiroiva. Kun yhdistät riittävän kovia materiaaleja modernin designin kanssa, saat aikaan mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Kun tilan pinnat ja materiaalit muodostavat kovia kontrasteja, kannattaa niitä tasapainottamaan käyttää pehmeitä ja muhkeita tekstiilejä. Kirkkaat värisävyt tekstiileissä eivät ole myöskään tällöin pahitteeksi. Ne itse asiassa tulevat entistä tehokkaammin esille kuvan kaltaisessa ympäristössä antaen samalla energiaa ja pirteyttä. Kuvan tila on kalustettu Svedbergsin tuotteilla.

Kuva svedbergs.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Finlayson Tamminiemi-saunatuotesarja tuo perinteisen tunnelmallisia tekstiileitä saunaan ja kylpytiloihin. Materiaalina on käytetty kestävää ja miellyttävän pehmeän tuntuista puuvillapellavaa.
Original Long Drink -juomasta tuttu turkoosivalkoinen raitakuosi on löytänyt itsensä nyt myös Finlaysonin ja Hartwallin yhteistyössä valmistettaviin vuodetekstiileihin ja pyyhkeisiin.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.