HelpBOX

HelpBox tuo helpotusta jokaisen lapsiperheen arkeen. HelpBOX kätkee sisäänsä legot, pikkuautot ja muut pienet lastenlelut. Laatikon ideana on yksinkertainen, mutta toimiva. Avaamalla laatikon saat tasopinnan, jonka avulla pystyt helposti keräämään lelut takaisin laatikkoon.

Jokaisessa HelpBOX -laatikossa on ledivalaistus, joka herättää lapsen ja aikuisenkin mielenkiinnon. Perinteisen läpinäkyvän mallin lisäksi tarjolla on erilaisia kulissipintoja; kaupunki, avaruus ja prinsessamaailma.

HelpBOX on kestävä ja tyylikäs lastenhuoneen peruskaluste. Se tekee lelujen siivoamisesta helpompaa ja nopeampaa. HelpBOX on suomalainen tuote! Tutustu tarkemmin tuotteeseen ja tilaa omasi HelpBOX -verkkokaupasta.

Kuvat helpbox.fi

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.