Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Huolettomasti hallittu

hillittomanhallittua1

Oletko tehnyt uuden vuoden lupauksia? Minä lupasin karsia tavaroita ja valita laadukkaita materiaaleja kotiin, jotka tuovat luksusta arkeen.

Olen laittanut tänä keväänä merkille huolettoman petauksen. Kuinka ihanaa on jättää vuode huolettomasti mutta harkitusti, tip top petauksen sijaan. Raikkaat värit ja materiaalit sopivat kevääseen ja joulustressin jälkeen on mukava karsia kotoa ylimääräiset tavarat. Less is more.

hillittomanhallittua2

Ulkona on ollut aivan uskomattoman kaunista. Valkoista ylhäältä alas ja minusta tuntuu, että puut eivät ole koskaan ennen olleet näin kauniina talvella. Halusin tuoda tätä tunnelmaa myös meidän sänkyyn ja petaukseen. White bedroom. Huoleton petaus näyttää mielestäni parhaimmalta kun valitsee yksivärisiä tekstiilejä.

Minun ”white bedroom” sijaitsee katon rajassa, kattoikkunan alla, jonne kierreportaat johdattavat. Tähtitaivas valaisee öisin ja aamuaurinko herättää nukkujan. Tyhjät valkoiset seinät tuovat liki unenomaisen tunnelman, josta pidän. Musta tuo kontrastia huoneeseen.

Eli kaikki ylimääräiset tavarat piiloon tai kierrätykseen. Kun kaaos on hallittu on hyvä aloittaa kevät ja tuleva vuosi puhtaalta pöydältä.

Tekstiilit: Hemtex, Stockmann Villa, Cottonfield ja H&M home

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.