Huonekaluja ja upeaa designia alennuksessa

Design ja sisustus ale

Nyt sinulla on loistava tilaisuus hankkia designin upeimpia klassikoita ja upeita uutuuksia. Finnish Design Shop -verkkokauppa tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi tilauksen kahdesta kalleimmasta tuotteesta 15% alennuksen. Poimimme muutamia houkuttelevia ostokohteita, jotka sopivat mukaan monenlaiseen sisustustyyliin.

Artek A331 ”Mehiläispesä” riippuvalaisin on todellinen katseenvangitsija ruokailutilassa tai olohuoneen sohvaryhmän yllä. A110 ”käsikranaatti” valaisin tuo ajattoman tyylikkään lisän keittiösaarekkeen ylle useamman ryhmässä. Se sopii tunnelmavalaisimeksi yksittäisenä myös olohuoneen lukunurkkaukseen tai vaikkapa makuuhuoneen yöpöydän ylle. Päiväunet maistuvat entistä makeammilta Tapio Anttila Collection Day&Night vuodesohvalla, joka täydentää sisustuksen skandinaavista tunnelmaa ja toimii tietenkin myös lisävuoteena yövieraille.

String Pocket hyllykkö tarjoaa säilytystilaa koriste-esineille ja arjen käyttötavaroille eteisessä sekä muualla sisustuksessa. Ruokapöydän ääreltä paikkansa löytää Carl Hansen & Søn CH24 Wishbone tuoli, joka jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen. Loistavia vaihtoehtoja ovat myös Artekin kaunis klassikko Aalto 611 tuoli satulavyö punoksineen. Modernimpaa ilmettä vot korostaa Vitra Eames DSR tuolilla ja marmorijalkaisella &Tradition Lato LN8 sohvapöydällä. Valaisinpuolella näyttävä messinkinen Flos 2097/18 kattokruunu tuo upeaa kiiltoa tilaan ja musta Louis Poulsen PH Artichoke, joka säteilee pehmeästi valoa ympäröivään tilaan. Pyöreitä linjoja sisustuksessa voit korostaa Oluce Atollo 237 pöytävalaisimella.

Nämä ja monia muita upeita designlöytyjä voit tehdä Finnish Design Shopissa. Ostoksille pääset tästä. Kampanjatarjous voimassa 14.2.2023 asti.

Lundia hyllyt tuovat apua kodin säilytysratkaisuihin

Lundian avohyllyt tuovat monenlaisia säilytysmahdollisuuksia kodin tiloihin. Kevytrakenteiset ja...

Lundia hyllyköt

Suomalainen, monille tuttu Lundia tarjoaa käytännöllisiä sisustusratkaisuita. Kepeän rakenteensa...

Valokirjaimet

Seinällä hauskasti kiemurtelevat valaistut kirjaimet tuovat tilaan uutta eloa...

City Trivet pata-alusta

City Trivet pata-alusta kertoo kattauksessa asukkaan näkemyksiä lempikaupungeistaan. City...