Hyödynnä seinätila sisustuksessa

8.1.2016

taulukehykset-sisustus-seinat

Seinälle kiinnitettävät taulukehykset voivat olla suuri osa sisustusta. Sen sijaan, että sijoitat taulun vain johonkin kohtaan seinää, kannattaa miettiä tarkkaan millaiset kehykset kuvaa/printtiä ympäröivät. Tässä loistava esimerkki pitkulaisista korkeista kehyksistä, joihin jää runsaasti valkoista tilaa antamaan ryhtiä ja ilmeikkyyttä pelkästään kehykselle. Runsaan vapaan valkoisen tilan ansiosta kuvatkin astuvat aivan eri tavalla näkyviin ja samalla kehyksetkin näyttävät selkeästi harkituilta elementeiltä eivätkä vain ”pakollisilta” kehyksiltä.

sarvet-sisustus-seinat

Suuri seinäkoriste yhdistyy helposti osaksi muuta sisustusta värinsä ja materiaalinsa puolesta. Se tuo tilan ilmeeseen myös vahvaa ryhtiä ja kuten tässä esimerkissä mielenkiintoista syvyysvaikutelmaa. Sarvien ruskea väritys sointuu kauniisti puisiin kalusteisiin ja lattiapintaan, kun taas vaalea pääosa tuo oman sävynsä tilan valkoiseen värikarttaan.

kiinnityskehikko-sisustus-seinat

Koristeellisuutensa lisäksi seinälle sijoitetut esineet voivat olla myös arjessa jatkuvalla käytöllä olevia toiminnallista hyötyä tarjoavia elementtejä. Tässä pihapuutarhasta tutumpi metallinen ristikko tarjoaa seinälle runsaasti säilytystilaa arjen esineille ja koristeille. Ristikkoon saat helposti kiinnitetty melkeinpä mitä vaan. Helposti maalattava ristikko saa juuri sopivan värin tilan ja omien toiveiden mukaan. Seinän värisenä se hukkuisi huomaamattomaksi osaksi seinäpintaa tai vaihtoehtoisesti se voisi korostaa olemalla samaa sävyä tilassa jo olevien kalusteiden värien kanssa.

Aurinkotuolit

Arjen eksotiikkaa terassille

Sika-Design kalusteet tuovat kivaa pientä eksotiikkaa arjen sisustukseen ja kesäterassin ilmeeseen.

FDB Møbler huonekalut
Nojatuolit

Tyylikäs ja tasapainottava puu

Puu on materiaalina tasapainottava ja aina tyylikäs lisä sisustukseen. FDB Møbler tarjoaa useita upeita vaihtoehtoja kodin eri tiloihin.