Hyödynnä seinätila sisustuksessa

Sisustusideat

Kodikas ja valoisa sisustus

Runsas määrä luonnonvaloa korostaa sisustuksen skandinaavista tyyliä, jonka rauhallinen värimaailma korostaa tilojen estetiikkaa.

Sopivan hillitty ja rennon kodikas sisustus

Tässä tyyliltään skandinaavisen selkeässä ja rauhallisessa sisustuksessa vallitsee mukavan rento ja kodikas tunnelma.

Sisustuksen lämmin tunnelma

Suuret ikkunat kutsuvat luonnon osaksi tämän kodin sisustusta, jossa vallitsee miellyttävän lämmin ja tyylikäs tunnelma.

taulukehykset-sisustus-seinat

Seinälle kiinnitettävät taulukehykset voivat olla suuri osa sisustusta. Sen sijaan, että sijoitat taulun vain johonkin kohtaan seinää, kannattaa miettiä tarkkaan millaiset kehykset kuvaa/printtiä ympäröivät. Tässä loistava esimerkki pitkulaisista korkeista kehyksistä, joihin jää runsaasti valkoista tilaa antamaan ryhtiä ja ilmeikkyyttä pelkästään kehykselle. Runsaan vapaan valkoisen tilan ansiosta kuvatkin astuvat aivan eri tavalla näkyviin ja samalla kehyksetkin näyttävät selkeästi harkituilta elementeiltä eivätkä vain ”pakollisilta” kehyksiltä.

sarvet-sisustus-seinat

Suuri seinäkoriste yhdistyy helposti osaksi muuta sisustusta värinsä ja materiaalinsa puolesta. Se tuo tilan ilmeeseen myös vahvaa ryhtiä ja kuten tässä esimerkissä mielenkiintoista syvyysvaikutelmaa. Sarvien ruskea väritys sointuu kauniisti puisiin kalusteisiin ja lattiapintaan, kun taas vaalea pääosa tuo oman sävynsä tilan valkoiseen värikarttaan.

kiinnityskehikko-sisustus-seinat

Koristeellisuutensa lisäksi seinälle sijoitetut esineet voivat olla myös arjessa jatkuvalla käytöllä olevia toiminnallista hyötyä tarjoavia elementtejä. Tässä pihapuutarhasta tutumpi metallinen ristikko tarjoaa seinälle runsaasti säilytystilaa arjen esineille ja koristeille. Ristikkoon saat helposti kiinnitetty melkeinpä mitä vaan. Helposti maalattava ristikko saa juuri sopivan värin tilan ja omien toiveiden mukaan. Seinän värisenä se hukkuisi huomaamattomaksi osaksi seinäpintaa tai vaihtoehtoisesti se voisi korostaa olemalla samaa sävyä tilassa jo olevien kalusteiden värien kanssa.

Tutustu myös