Search
Close this search box.

Hyödynnä seinätila sisustuksessa

taulukehykset-sisustus-seinat

Seinälle kiinnitettävät taulukehykset voivat olla suuri osa sisustusta. Sen sijaan, että sijoitat taulun vain johonkin kohtaan seinää, kannattaa miettiä tarkkaan millaiset kehykset kuvaa/printtiä ympäröivät. Tässä loistava esimerkki pitkulaisista korkeista kehyksistä, joihin jää runsaasti valkoista tilaa antamaan ryhtiä ja ilmeikkyyttä pelkästään kehykselle. Runsaan vapaan valkoisen tilan ansiosta kuvatkin astuvat aivan eri tavalla näkyviin ja samalla kehyksetkin näyttävät selkeästi harkituilta elementeiltä eivätkä vain ”pakollisilta” kehyksiltä.

sarvet-sisustus-seinat

Suuri seinäkoriste yhdistyy helposti osaksi muuta sisustusta värinsä ja materiaalinsa puolesta. Se tuo tilan ilmeeseen myös vahvaa ryhtiä ja kuten tässä esimerkissä mielenkiintoista syvyysvaikutelmaa. Sarvien ruskea väritys sointuu kauniisti puisiin kalusteisiin ja lattiapintaan, kun taas vaalea pääosa tuo oman sävynsä tilan valkoiseen värikarttaan.

kiinnityskehikko-sisustus-seinat

Koristeellisuutensa lisäksi seinälle sijoitetut esineet voivat olla myös arjessa jatkuvalla käytöllä olevia toiminnallista hyötyä tarjoavia elementtejä. Tässä pihapuutarhasta tutumpi metallinen ristikko tarjoaa seinälle runsaasti säilytystilaa arjen esineille ja koristeille. Ristikkoon saat helposti kiinnitetty melkeinpä mitä vaan. Helposti maalattava ristikko saa juuri sopivan värin tilan ja omien toiveiden mukaan. Seinän värisenä se hukkuisi huomaamattomaksi osaksi seinäpintaa tai vaihtoehtoisesti se voisi korostaa olemalla samaa sävyä tilassa jo olevien kalusteiden värien kanssa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Sisustuksen valkoiset yksityiskohdat
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lankuista tehty puinen työpöytä tuo mukavan rustiikkisen yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke