Search
Close this search box.

Ihanaa valoa

Tässä hieman inspiraatiota kevään odottamisen keskellä. Valkoista, valoa ja ilmavuutta. Siitähän nämä ruotsalaiskodit on pääasiassa tehty. Selkeiden sisustusratkaisuiden keskeltä löytyy kuitenkin ne ihanat piristävät yksityiskohdat, jotka antavat tilalle luonnetta. Niin myös tästä kodista.

Massiivinen puupöytä tuo kaivattua lämpöä tilaan ja samaan ruskeaan teemaan yhdistyy taustalla näkyvän nojatuolin verhoilu sekä suuren peilin kehysosa. Kaunista ja kotoisaa. Asunto löytyy muuten myynnistä täältä. Koko komeuden kunnostuksesta ja suunnittelusta on vastannut Imberg Arkitekter. Kannattaa käydä tutustumassa asuntoon tarkemmin heidän verkkosivuillaan.

Via emmas.blogg.se

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.
Matolla on helppo rajata tilan toimintoja toisistaan. Samalla se tuo myös pehmeän ja kodikkaan yksityiskohdan sisustukseen.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke