Ihastuttavat keinutuolit

Keinutuoli tuo sisustukseen lämmintä tunnelmaa ja ripauksen mummolan taikaa keskelle modernimpaakin kotia. Värikäs keinutuoli on vähintäänkin upea ilmestys ja siihen on mukava istahtaa lukemaan päivän lehteä. Keinutuoli muokkautuu helposti sisustukseen sopivaksi. Sen voi aina maalata uudella värillä tai somistaa muuten tilaan sopivaksi pehmusteilla, tyynyillä tai vaikkapa pehmeällä taljalla. Lisää valloittavia keinutuoleja löytyy Kalustekauppa.com -verkkokaupasta.

Kuvat kalustekauppa.com

Syksyn lämpimät värit mukana sisustuksessa

Syksy loistaa nyt kauneimmillaan tarjoillen upeita värejä. Ylellisen pehmeät tekstiilit ovat mitä parhain keino ehostaa sisustusta vuodenaikaankaan sopivilla sävyillä ja täydentää tilojen tunnelmaa.

Mustilla valaisimilla näyttävää ilmettä ja lämmintä tunnelmaa sisustukseen

Musta väri antaa valaisimelle ajattoman tyylikkään ilmeen ja tuo samalla näyttävää kontrastia sisustukseen. Kun syysillat pimenevät entistä aikaisemmin, onkin syytä kiinnittää huomiota tilan valaistukseen.

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.