Search
Close this search box.

Iittala Purnukka purkit

iittala-purnukka-purkki

Iittalan Purnukka purkeissa voit säilyttää pientä purtavaa, mutta yhtä hyvin voit käyttää Purnukoita vaikkapa pienten viherkasvien kasvattamiseen. Iittala Purnukoiden ilme täydentää loistavasti Teema-sarjan tuotteita. Mainio vaihtoehto vaikkapa lahjaksi – entistä paremman saat lahjasta täyttämällä purkin lahjaan sopivalla sisällöllä. Modernit valkoinen, harmaa ja musta väri sopivat lähes mihin tahansa tilaan ja sisustukseen. Myynnissä Iittala -verkkokaupassa.

Jaa tämä juttu:
Luhta Home
Vuono villatorkkupeite
Ihanan pehmeä ja pörröinen villasekoitehuopa, jossa on paksut, huovutetut hapsut. Kaunis lisä sisustukseen sohvalla tai makuuhuoneen sängyllä. Saatavilla myös ruskeana.

Myyjä: Luhta

Pääsiäiskoristeet
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.
Lasten kerrossänky
Liisa

Sopivan kompakti ja tyylikäs kerrossänky lastenhuoneessa säästää lattia- ja leikkitilaa arjessa. Voit yhdistää sänkyyn myös säilytystilaa tuovan vetolaatikon. Mustan lisäksi myös valkoisena ja puunvärisenä.

Myyjä: Veke