Iloa sisustamiseen

Pienetkin sisustuselementit luovat tunnelmaa ja vaihtuvuutta tilaan. Vaikka yksittäiset purnukat ja sisustustuotteet saattavat kaupan hyllyillä näyttää tylsiltä kaiken massan keskellä, ne voivat yksittäisinä kappaleina nousta aivan toisenlaiseen arvoon muussa tilassa. Kuvassa Bruka Designin kiiltävä musta postilaatikko, johon on helppo tiputtaa toimistolle saapuneet kirjeet tai lähtevä posti. Lattialla samoin Bruka Designin säilytysrasia herkuille toimistolla viihtyviä lemmikkejä varten. Muistitaulu on Stockmannin Hulluilta Päiviltä. Siihen tarttuu niin liitu kuin magneetit. Ja tunnelmaa valaisee Ikeasta löytynyt krominen arkkitehtivalaisin.

Kuva sisustusblogi.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.