Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Inspiraatioita sisustukseen

Parhaat tai ainakin yksilöllisimmät ja mielenkiintoisimmat sisustusratkaisut syntyvät usein yksinkertaisista ideoista, joissa esineitä ja asioita jalostetaan uudenlaiseen käyttötarkoitukseen. Kuvassa tuohikoreja on pinottu päällekkäin ja ne on nivottu yhteen köydenpätkällä. Näin syntyy hauska pieni hyllykkö pientavaroille.

Kun värejä räiskitään summa mutikassa yhdelle pinnalle, syntyy helposti sekava kokonaisuus. Tässä esimerkissä inspiraatiokuvat ja muistilaput on kiinnitetty kaikki yhteneväisillä ruskeille kirjoitusalustoille, mikä rytmittää tätä oivaa toteutusta, samalla myös koko muuta tilaa.

Kuvat Kristiina Kurronen, stailaus Susanna (susannavento.fi)

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Sisustuksen kevätale on täynnä toinen toistaan upeampia löytöjä sekä ihania sisustusklassikoita. Miten olisi olohuoneeseen Yrjö Kukkapuron suunnittelema Remmi nojatuoli ja sen kaveriksi messinkistä kiiltoa Louis Poulsenin Panthella pöytävalaisimella tai Flos kattokruunulla.