Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Inspiroiva pieni asunto

Tämä 25 neliömetrin kokoinen asunto sijaitsee Pariisissa ja sen suunnittelusta on vastannut SWAN Architects. Huolimatta tilan hyvin rajallisesta neliömäärästä, kokonaisuus näyttää viihtyisältä ja varsin asuttavalta. Puinen lattia on saanut rinnalleen valkoista ja punaista, joiden avulla tilaan tulee sopivaa rytmiä.

Keittiön ja makuuhuoneen rajasi alunperin kiinteä seinä, mutta siitä tehtiin enemmänkin tilanjakaja, joka ei peitä ja pimennä liikaa. Nykyisessä muodossaan seinä palvelee säilytystilana ja tyylikkään viimeistelyn ansiosta toimii myös arkketehtuurisena yksityiskohtana. Tutustu asuntoon tarkemmin SWAN Architects -verkkosivuilla.

Kuvat swanarchitectes.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.
Miellyttävän tuntuinen puuvillapäiväpeitto, jonka tuftattu kohokuviointi tuo kauniin yksityiskohdan tilaan.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.