Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Inspiroiva puu

katrinarens1

Italialaisen Katrin Arensin tuotteissa korostuu materiaalien kierrätettävyys ja tuotteiden uniikki ilme. Hänen suunnittelemissaan huonekaluissa on hyödynnetty vanhoja, ilman käyttöä jääneitä puumateriaaleja, jotka pienen käsittelyn jälkeen ovat heränneet uudelleen eloon.

katrinarens2

Puu on meille suomalaisille tärkeä ja tuttu materiaali myös sisustuksessa. Se sopii osaksi monenlaista sisustusta, niin kaupunkiin kuin maalle. Puu elää käytössä ja kätkee itseensä ajan myötä monia tarinoita. Pöydälle kaatunut, puunsyihin imeytynyt viinitahra kertoo muistoja menneistä.

katrinarens3

Puuta on myös helppo itse työstää. Yllä esitetyistä kuvista saa hyviä inspiraatioita esimerkiksi tulevan kesän mökkiaskareisiin. Puu taipuu moneen ja sen kanssa on helppo yhdistää eri materiaaleja. Lisää kuvien huonekaluista ja muista Katrin Arensin suunnittelemista tuotteista voit lukea hänen verkkosivuiltaan.

Kuvat katrinarens.it

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Nuku pehmeästi ja mukavasti Unipussin suojassa, joka kulkee kätevästi mukana kesän mökkireissuilla, kyläilyillä ja sopii hyvin myös lahjaksi ystävälle.
Tyylikkäät ja samalla rentoa tunnelmaa tuovat kalusteet viimeistelevät kesäterassin ilmeen. Otetaan kesästä kaikki ilo irti ja nautitaan herkutteluhetkistä yhdessä ystävien kanssa viihtyisän ruokailuryhmän äärellä.
Merellistä väriloistoa ja ylellistä puuvillasatiinia makuuhuoneeseen. Riutalla-pussilakanasetti on mainio valinta sisustuksessakin pian lähestyvään kevääseen ja tulevaan kesään.