Inspiroivat tapetit

Valokuvatapetti on helppo keino luoda tilaan todella ainutlaatuista ja oman näköistä ilmettä. Parhaimmillaan tapetin visuaalisuus yhtyy tilan sisustukseen, jolloin se todella herää henkiin ja on osa kokonaisuutta.

Valokuvatapetti voi olla kuva yksityiskohdasta tai suuremmasta kokonaisuudesta. Pienellä kuvankäsittelyosaamisella siitä saa juuri haluamansa näköisen. Nämä inspiroivat ja hauskatkin valokuvatapetit löydät Mr Perswall -tapettivalikoimasta. Löydä oma suosikki tai suunnittele oma tapettisi!

Kuvat mrperswall.fi

Kauniit maljakot osana syksyn sisustusta

Maljakot ja erilaiset kasviasetelmat ovat omiaan lisäämään kodikasta tunnelmaa sisustuksessa. Maljakot ovat itsessään jo kauniita elementtejä, joilla voit korostaa sisustuksen värejä, materiaaleja sekä muotokieltä. Kukkien ja kasvien lisäksi voit tehdä maljakoihin monenlaisia sesonkiin sopivia asetelmia.

Nojatuoli sisustuksen keskipisteenä

Nojatuolit tarjoavat paitsi mukavuutta, myös mahdollisuuden tuoda persoonallisuutta ja tyylikkyyttä sisustukseen. Olipa kyseessä olohuone, makuuhuone, eteinen tai lukunurkkaus, nojatuolit voivat toimia sisustuksen keskipisteenä tai täydentää huoneen ilmettä.

Valitse täydellinen tyyli terassillesi

Terassikalusteiden valinnassa kannattaa ottaa huomioon terassin olosuhteet sekä tietysti minkälaisia materiaaleja halutaan käyttää ja voiko terassikalusteita hyödyntää myös sisätiloissa.

Sohvan muotokieli muuttaa tilan sisustusta

Sohvan muotoilu vaikuttaa sisustuksen tunnelmaan, tyyliin ja toiminnallisuuteen.