Search
Close this search box.
1898 Rörvik tuoli
1898 Rörvik tuoli
Marimekko Unikko iso muki
Cadiz loungetuoli
Nordform Roxy ruokapöytä

Italkero kaasutakat

Takka on näkyvä elementti myös silloin kuin siinä ei ole tuli. Kuvassa tyylikäs ja siro Italkero kaasutakka, jossa laatu ja muotoilu kohtaavat toisensa. Takkamallia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota takan sijaintiin, jotta se ei nouse liiaksi esiin tilassa. Italkeron takoissa käytettävyys on viritetty huippuunsa. Takan saat päälle ja pois napin painalluksella, suoraan kaukosäätimestä. Tutustu malleihin ja lue tarkempia lisätietoja Italfalo Finland -verkkosivuilta.

Kuva italfalo.fi

Jaa tämä juttu:
Finlayson Meena tyynynpäällinen
Finlayson Toivo käsipyyhe
Reino tossut
Tupla riipputuoli kahdelle
Pääsiäinen tuo kevään mukanaan sisustukseen. Veikeät koristeet tuovat iloista ilmettä ja energiaa ympärilleen. Hiljalleen on aika kääntää katseet kohti tulevaa kesää.
Valkoiset yksityiskohdat pukevat kodin sisustuksen tyylikkäästi kohti lähestyviä kevätpäiviä. On taas aika nauttia auringonsäteiden täyttämistä päivistä.
Tyylikäs ja käyttötarpeen mukaan helposti muuntuva säilytyskaluste on olennainen osa kodin arjen toimivuutta ja sisustusta. Huonekalujen asettelu voi muuttua sisustuksessa välillä paljonkin ja tällöin on hyvä mikäli pakolliset elementit ovat riittävästi muunneltavissa ja ne sopivat useampaan kohtaan sisustuksessa.