Search
Close this search box.

Jämerä parvisänky

parvisankyjamera

Jämerä parvisänky on tyylikäs mäntyinen parvisänkysetti, jossa on korkeat laidat. Kaikkine lisäosineen setti sisältää parvisängyn pystysuorilla tikkailla, pitkän pöytätason, laatikoston ja pöydän päälle tulevan hyllykön. Toimiva kokonaisuus nuorelle opiskelija-alulle. Sänky on saatavilla mustan lisäksi myös muissa väreissä. Tämän ja muita parvisänkymalleja löydät Kalustekauppa.com -verkkokaupasta.

Kuva kalustekauppa.com

Jaa tämä juttu:
Finlayson Muumilaakson kartta ja Pesue lakanat
Finlayson-verkkokaupassa on meneillään Loistopäivät, jotka tarjoavat hurmaavia klassikoita ja sisustustuotteita jopa 30% alennuksilla.
Marimekko Orkanen puffi tuo kodikasta ja rentoa tunnelmaa sisustukseen. Se sopii mainiosti myös laskutasoksi makuuhuoneeseen tai istuimeksi eteiseen.
Nyt on loistava hetki toteuttaa vaikka koko perheen design- ja sisustusunelmat kerralla.
Kähler Urbania kynttilätalo Herregård
Todella hurmaava koriste-esine, jossa kynttilänvalo hehkuu kauniisti talon ikkunoiden sisältä. Kähler Urbania sarjaan kuuluu paljon eri muotoisia kynttilätaloja, joista löytyy varmasti jokaiselle mieluinen.

Myyjä: Nordic Nest

Design House Stockholm Block valaisin
Harri Koskisen suunnittelema todellinen klassikko, joka kestää aikaa ja katseita. Löytää paikkansa helposti vaikkapa senkiltä tai yöpöydältä. Mainio vaihtoehto myös lahjaksi.

Myyjä: Nordic Nest

Käperry lakanoihin
Ylellistä satiinia

Finlayson Kashmir satiinilakanoiden kaunis Paisley-kuosi ja ylellisen pehmeä tuntu tekee makuuhuoneesta entistä houkuttelevamman.

Myyjä: Finlayson